5 Helovīna ķirbja grebšanas idejas (20)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Protams, Helovīna nakts galvenais karalis ir ķirbis, kas tad arī tiek celts godā tieši šajā naktī! Piedāvājam vairākus video, kas parāda, kādos veidos ir iespējams izgrebt dārzeni, lai tas būtu gatavs Visu svēto naktij!

1. Patiešām briesmīgs ķirbis!

Ķirbi varam izgrebt pavisam baisu. Šo priekšstatu palīdz radīt asi zobi un ļauns skatiens! Ja gribi nobaidīt, noteikti jāgrebj šāds ķirbis.

2. Ķirbis ar gaismiņām

Ķirbi var izgrebt arī pavisam vienkārši, lai tas radītu burvīgu vakara atmosfēru kā gaismas nesējs. Video parādīts, cik viegli varam ķirbi sacaurumot ar urbi un, ievietojot viducī svecīti, iegūt romantisku lukturi!

3. Ķirbis - vieta, kur fantāzijai izpausties.

Ķirbi var izgrebt par jebkādu animācijas vai šausmu filmas varoni. Tāpat ķirbis var kalpot par Helovīnam tipiskas vides ainavas vietu - raganas mājvietu vai kapsētas vietu. Ķirbī var veidot jebko - ļauj vaļu fantāzijai!

4. Apgleznots vai appūsts ķirbis

Ķirbi var ne tikai izgrebt, bet arī apzīmēt vai apgleznot. Tāpat ķirbis var tapt par burvīgu dekoru, ja to vienkārši appūšam ar spīdīgu krāsas baloniņu. Smelies idejas video!

5. Vakara nagla - degošs ķirbis!

Vai spēji iedomāties, ka ķirbis var arī degt liesmās? Lūk, pamācība, kā sagatavot ķirbi šādam «iznācienam». Atceries, ka spēles ar uguni vienmēr ir bīstamas, un sargā bērnus no šā ekstrēmā ķirbja!

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu