«Četras Sezonas» novembra numurā – Latvijas un Vācijas kulinārās tradīcijas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daudzi novembri uzskata par pelēkāko un drūmāko mēnesi, bet atkal un atkal jāsaka – viss atkarīgs no mums pašiem. Patiesībā šis ir laiks, kad virtuvē beidzot var sākt sildīt plītis, cept gardus sacepumus, vārīt zupas vai gatavot pīrāgus. Šajā mēnesī žurnāls «Četras Sezonas» aicina ielūkoties mūsu tradīcijās un izgaršot siltus un mājīgus ēdienus.

Novembra numurā meklē gardas receptes ar mēneša aktuālajiem produktiem – baltajām pupiņām, cūkas ribiņām, rozīnēm un biezpienu. Iepazīsti tuvāk mums tik radniecīgo, bet reizē tik atšķirīgo Vāciju un tās kulinārās tradīcijas. Švarcvaldes ķiršu torte un ķirbju biezzupa ar reņģēm – tās ir tikai divas no receptēm, ko šajā numurā, atspoguļojot Vācijas un Latvijas klasiskās un modernās garšas, piedāvā divi pavāri. Šoreiz īpaši gribam izcelt produktu, kas ir gandrīz katras gardākās receptes pamatu pamats, – sviestu. Savukārt, lai tu justos pārliecināti un neapjuktu, apmeklējot restorānu, tev noderēs vīnziņa atbildes un padomi, kā arī saruna ar vienu no pasaulē pieprasītākajiem vīna tiesnešiem. Turpinām garšu ceļojumu pa Ņujorku, un šoreiz tev būs iespēja pabūt Manhetenā, kā arī uzzināt izstādes «Fancy Food Show» interesantākos atradumus. Un, lai arī stāstu ir daudz, visam pāri vieglākas un sarežģītākas, bet neiedomājami gardas receptes. Lasi, iedvesmojies un izbaudi pasaules garšas kopā ar mums!

Novembra žurnālā lasi:

Gardas receptes ar mēneša aktuālajiem produktiem;

«Četru Sezonu» komanda meklē un degustē labākās sardeles;

Mums tik radniecīgā vācu virtuve;

Vācijas‒Latvijas garšas divu pavāru izpildījumā;

Uzmanības centrā – sviests;

Jautājumi vīnzinim jeb uzzini to, ko jau sen gribēji noskaidrot;

«Mūsu mantojums» ciemos pie Kurzemes zvejnieka Laimoņa Sīļa;

Kas meklē, tas atrod – vietas, kur var nopirkt gaļu no bioloģiskām saimniecībām;

Pastaiga pa Ņujorku un izcila Manhetenas restorāna «Bar Boulud» apmeklējums;

«Fancy Food Show» izstādes garšīgākie atradumi;

Rudenīgas receptes darba dienām.

Par to visu un vēl vairāk – divdesmit ceturtajā žurnāla «Četras Sezonas» numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls «Četras Sezonas» runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.

Pieejams:

«Narvesen»;

«Rimi»;

«Sky»;

«Stockmann»;

«Maxima»;

«Prisma»;

«Vīna Studija»;

«Elvi»;

«Top!»;

«Avokado»;

kā arī nopērkams 12 «Mego» veikalos un lielākajā daļā «Statoil» DUS.

Cena: 2,83 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!

Abonē www.acd.lv (1, 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem) un www.pasts.lv (1‒12 mēnešiem)! EUR 25,54 / 17,95 LVL (EUR 33,98 / 23,88 LVL vietā).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu