HGH – hormons, kas aizkavē novecošanos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

HGH (human growth hormone) jeb augšanas hormona vienmērīga veidošanās bērnībā nodrošina normālu attīstību.

Šis hormons visu mūžu palīdz nodrošināt audu atjaunošanos, smadzeņu un muskuļu darbību, kā arī vielmaiņu, tomēr, pieaugot cilvēka vecumam, hormona izdale samazinās, kas, protams, ir normāli.

Medicīnas žurnāla «The New England Journal of Medicine» publikācijā, kas veidota, balstoties uz pētījumu, norādīts, ka hormona izdales stimulēšana organismā palīdz aizkavēt novecošanās procesus.

Hormonu terapija, tos injicējot cilvēka ķermenī, uzrādīja pārsteidzošus rezultātus, tomēr šī terapija izmaksā ārkārtīgi dārgi, injekcija ir jāveic regulāri (katru dienu), turklāt regulāra hormonu injekcija pati par sevi neizpelnās veselīga dzīvesveida ekspertu atzinību.

Kā iespējams veicināt dabisku HGH hormona veidošanos
Interesanti, ka tieši Padomju Savienības zinātnieki bija atklājuši, kā šo hormonu stimulēt dabiskā veidā. Viņi izmantoja vibrējošas platformas, kas palīdzēja kosmonautiem atkopties pēc bezsvara stāvoklī pavadītā laika, kad tie praktiski neizmantoja muskuļu spēku.

Izrādās, ka cilvēkam dzīves laikā ir izstrādājies reflekss, kas veic muskuļu kontrakciju pat tad, kad viņš to nevēlas darīt apzināti. Tādējādi, izmantojot vingrinājumus uz vibrējošām platformām, ir iespējams stimulēt HGH hormona veidošanos ķermenī dabiskā veidā, aizkavējot novecošanās procesus.

Power Plate cīņai ar novecošanos
Veselības uzlabošanai tagad vibrējošās platformas var izmantot ne tikai kosmonauti. Balstoties uz šīm zināšanām un pētījumiem, tika izveidots Power Plate, kas ir piemērots ikdienas sporta treniņiem. Tā pozitīvā ietekme uz cilvēka organismu sniedzas daudz tālāk par HGH hormona līmeņa organismā uzlabošanu, kas aizkavē novecošanos.

Ir pierādīts, ka regulāri treniņi ar Power Plate vibrotrenažieri, kas muskulim liek sarauties 30–50 reižu sekundē, palīdz samazināt celulītu, uzlabo vielmaiņu, stiprina imunitāti, uzlabo ādas izskatu un asinsriti, tādējādi palielinot efektu, ko treniņš ar Power Plate atstāj uz cilvēka izskatu un pašsajūtu.

Power Plate atvērto durvju diena salonā Studio 3
Lai Tu iepazītu un izmēģinātu treniņu ar Power Plate, Studio 3 22. novembrī un 29.novembrī no pulksten 10.00 līdz 17.00 aicina Tevi rezervēt laiku 30 minūšu sporta nodarbībai profesionāla trenera vadībā.

Piesakies izmēģinājuma treniņam pa tālruni 67039803 vai 29391214.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu