Visi šokā: Mūžīgā apalīte nomet 8 kg nedēļas laikā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Pārkāpu savai skepsei un mainīju savu dzīvi!» – tā pēc 7 dienu notievēšanas saka Paula Janušaite (29), kura dažās dienās nometusi jau 8 kilogramus. Tikai šodien – 24. novembrī – lasi interviju ar Paulu un uzzini, kur un kā bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt dietologa konsultāciju.

Vai šī bija pirmā reize, kad mēģināji notievēt?

Esmu mēģinājusi gandrīz visu – vingrošanu, neskaitāmas diētas, tabletes. Bez efekta! Viens vai divi kilogrami nokritās. Es atvainojos – kas ir divi kilogrami? Tu izdzer glāzi ūdens un jau puskilo ir atpakaļ. Esmu priecīga, ka pārkāpu savai skepsei un tomēr mēģināju arī šoreiz. Šīs nedēļas laikā esmu mainījusi savu dzīvi.

Kā tu izlēmi mēģināt Stokholmas diētu?

Ļoti daudz ir dzirdētas pozitīvas atsauksmes no pazīstamiem cilvēkiem, arī medijos. Draudzene pārsūtīja man Stokholmas interneta testu, ar ko pati zaudēja 13 kilogramus… Nu, tas ir daudz – 13 kilogrami, bet es vienalga biju skeptiska – tomēr daudz kas ir mēģināts. Izlasīju, ka Stokholmas diēta piedāvā garantiju – ja kas nepatiks, es saņemu savu naudu atpakaļ bez jautājumiem. Tā gan ir cita lieta! Izpildīju testu un reģistrējos diētai tajā pašā dienā. Nedēļu vēlāk – esmu slaida sieviete. Ārprāts, esmu ļoti priecīga tagad!



Kā vērtē sev sastādīto diētu?

Biju pārsteigta, jo tur bija ēdieni, ko nekad nebūtu gaidījusi no notievēšanas programmas. Piemēram, man bija jāēd šokolāde, putukrējums, arī olas ar bekonu. Tests atklāja, ka man ir savdabīga vielmaiņa, kas agrāk dzīvē nebija ļāvusi nomest svaru. Un ir ļoti svarīgi ēst noteiktus produktus, kas aktivizē tieši manu vielmaiņu un liek tai dedzināt taukus, nevis uzkrāt papildus rezerves uz gurniem un visur citur. Jūtos ļoti atvieglota par šo atklājumu – tagad zinu visai dzīvei, ko darīt, lai vienmēr būtu tieva. Pēc trīs dienām bija nost jau pieci kilogrami. Tagad, nedēļu pēc diētas ielienu 36. izmēra biksēs.

Tavs novēlējums citām, kuras vēlas nomest svaru?

Pat ja esi skeptiska – vienkārši pamēģini, jo tu vari zaudēt tikai savus liekos kilogramus!

Stockholmhealth.com piedāvā – uzlabo veselību un zaudē svaru ar tev īpaši pielāgotu diētu! Pirmajām 50 interesentēm šodien diētas sastādīšanu apmaksā StockholmHealth (pašai jāsedz tikai reģistrācijas maksu – 9.95 €). Līdz 24.novembrim katrs mājas lapas apmeklētājs bez maksas saņems testa rezultātus un notievēšanas speciālista konsultāciju.

Spied šeit – StockholmHealth.com – un sastādi savu individuālo notievēšanas plānu

Lai aizsargātu informāciju sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, personas identitāte ir mainīta un attēliem ir ilustratīvs raksturs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu