Atklāj pirmo «BABOR BEAUTY SPA» salonu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

20. novembrī pašā Rīgas sirdī durvis vēra ekskluzīvais BABOR BEAUTY SPA salons, kas ir Latvijā pirmais leģendārā vācu skaistumkopšanas zīmola pilnizmēra skaistuma un veselības centrs. Gaišās un 130 m2 plašās salona telpas atklāšanas pasākuma ietvaros vienuviet pulcēja teju vai 100 ādas kopšanas entuziastus gan no Latvijas, gan arī ārvalstīm. Viņu vidū bija arī zīmola pārstāvji un izplatītāji, skaistumkopšanas redaktori un blogeri, industrijas profesionāļi, kā arī sabiedrībā pazīstamas personības, kas vairāku stundu garumā nodevās greznajām svinībām.

Pasākuma ievaddaļā zīmola pārstāve no Vācijas - Mārgareta Kleina - un jaunā SPA salona īpašniece Hele Lõhmus klātesošos iepazīstināja ar BABOR unikālo filozofiju un zīmola vietu Latvijas tirgū, cerīgi prognozējot tā sekmīgu izaugsmi un nobeigumā svinīgi pārgriežot sarkano lenti, lai tādējādi iezīmētu jaunā skaistuma un veselības centra oficiālo atklāšanu. Vakara turpinājumā viesi varēja nodoties nesteidzīgai BABOR BEAUTY SPA salona un tā piedāvāto produktu sortimenta apskatei, draudzīgām sarunām un izmeklētu uzkodu baudīšanai, atzinīgi novērtējot arī efektīgās telpu dekorācijas, kas bija īpaši pieskaņotas vakara vizuālajai koncepcijai.

Par pasākuma muzikālo noformējumu rūpējās jaunā un talantīgā pašmāju soula izpildītāja Katrīna Cīrule, kas klātesošos priecēja ar īpaši sarūpētu pasaules populārāko hitu izlasi dzīvās mūzikas pavadījumā. Tāpat visa vakara gaitā viesu uzmanībai tika piedāvātas dažādas aizraujošas un informatīvas zīmola video prezentācijas, ko TV ekrānā varēja vērot paralēli daudziem citiem pasākuma organizatoru sarūpētajiem izklaides elementiem, neaizmirstot arī par īpašām atklāšanas dienas atlaidēm.

«Jaunā BABOR BEAUTY SPA salona atklāšana daudziem no mums ir ļoti īpašs notikums. Man ir liels prieks, ka šajā dienā ar savu klātbūtni mūs varēja pagodināt arī zīmola pārstāve Mārgareta Kleina, un es no sirds pateicos viņai par milzīgo atbalstu un ticību maniem spēkiem. Tāpat lielu paldies jāsaka arī visiem pasākuma viesiem par sniegto atzinību un laba vēlējumiem. Mēs ar prieku aicinām ikvienu apmeklēt jauno salonu un izbaudīt unikālo BABOR skaistuma pasaules pieredzi uz savas ādas, jo varu garantēt, ka tas patiešām ir to vērts,» komentē BABOR BEAUTY SPA salona īpašniece un uzņēmuma SIA Carmen Capital valdes locekle Hele Lõhmus.

«Jaunais BABOR BEAUTY SPA salons ir patiesi lielisks jaunums – perfekti izvēlēta vieta pašā lielpilsētas centrā, patīkami pārdomāts telpu vizuālais noformējums un dizains un nevainojama vācu kvalitāte – ko vēl var vēlēties sevis palutināšanai no ikdienas darbiem brīvajos brīžos?!» pozitīvo vērtējumu sniedz profesionālā stiliste un modes eksperte Žanna Dubska.

«Luksus zīmola BABOR jaunais salons Ģertrūdes ielā principiāli demonstrē vācu klasisko kodu Ordnung muss sein! Kārtībai jābūt! Nekā lieka, viss ir vērsts uz rezultātu. Interesants ir kosmētikas līdzekļu piedāvājums skaistumkopšanai mājās, ir padomāts arī par atsevišķu produktu līniju vīriešiem. Tāpat BABOR kosmētikas koncepcija paceļ anti ageing tēmu jaunā līmenī, piedāvājot ieskatīties nākotnē, kur novecošanās jau ir pagātne. Vācu kvalitāte nav apsolījums, gribētos ticēt, ka tā jau ir noteikta garantija,» viedoklī dalās pieredzējusī skaistumkopšanas žurnāliste Sandra Puntule.

BABOR BEAUTY SPA atrodas Rīgā, Ģertrūdes ielā 9. www.beautyspariga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu