«Četras Sezonas» decembra numurs – svinam svētkus!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Četras sezonas

Atkal ir klāt gada beidzamais mēnesis, kurā atskatāmies uz paveikto un ar vienu kāju jau esam jaunajā gadā ar jauniem sapņiem un idejām. Kāds tad bijis šis gads? Mēs no sirds priecājamies, ka tas pārsteidza ar jaunām un neparastām garšām, atklājumiem, piedzīvojumiem, eksperimentiem un ceļojumiem.

Kad parādās pirmais īstais aukstums un sals sāk kost vaigos, kad māju piepilda mandarīnu, karstvīna un piparkūku smarža, kad uz galda rotājas adventes vainags un pamazām tiek sarūpētas dāvanas, ir skaidrs – tas ir decembris! Arī mūsu tik īpašajā 25. jubilejas numurā, kas iznāk tieši «Četru Sezonu» piecu gadu jubilejā, svētku laiks ir sajūtams un gandrīz vai sasmaržojams katrā lappusē (turklāt lappušu skaits patīkami pārsteigs!). Žurnālā atradīsi idejas gan četrām Adventes maltītēm, gan gardām, pašu gatavotām dāvanām, gan sulīgiem cepešiem (palīdzēsim arī ar praktiskiem padomiem, kā pareizi sagriezt cepeti). Uzzināsi pamatfaktus par šampanieti un to, kā mums gāja, degustējot Rīgā nopērkamos eklērus. Turpinām iepazīt Ņujorku, šajā reizē apmeklējot Bruklinu, kā arī ciemojamies Latvijas sieru paradīzē. Un kas gan būtu svētku laiks bez dažādiem kārumiem, bet šoreiz receptes nākušas no lasītāju recepšu kladēm. Svinēsim svētkus kopā! Lai priecīgi, silti un gaiši!

Decembra žurnālā lasi:

- Idejas četrām Adventes maltītēm;

- Garšīgas un pašu gatavotas svētku dāvanas;

- Perfektie Ziemassvētki – svētku garšas, prieks un kopā būšana;

- Idejas gardam Ziemassvētku cepetim – no klasikas līdz eksotikai;

- Šampanieša patiesības jeb iepazīsti eleganto svētku dzērienu;

- Pavisam cita Ņujorka – Bruklina;

- Apmeklējam Latvijas sieru paradīzi;

- Eksotiskā Etiopija un tās īpašās garšas;

- «Mūsu mantojums» ciemojas pie Vairas Svarenas – omītes, kas virtuvē nebaidās eksperimentēt;

- Kārdinošas svētku gardumu receptes no lasītāju recepšu kladēm;

- Labāko eklēru meklējumos Rīgā;

- Noslēdzas eksperiments «1 grozs, 3 cilvēki»;

- Vienkārši pagatavojamas maltītes katrai dienai.

Par to visu un vēl vairāk – divdesmit piektajā žurnāla «Četras Sezonas» numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls «Četras Sezonas» runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.

Cena: 2,83 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Abonē www.acd.lv (1, 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem) un www.pasts.lv (1‒12 mēnešiem)!
EUR 29,98.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu