Semināra «Mīlestība» īpašie viesi - Mārtiņš Plūme un Valters Krauze. Piedalies!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.milestiba.lv

Jau iepriekš informējām par interesanto piedāvājumu pāriem, kas gatavojas precēties. Tas ir SIA «Kāzu aģentūra» Daces Miezītes veidotais semināru cikls «Mīlestība», kurā var uzzināt visas detaļas par kāzu plānošanu un organizēšanu. Šajā svētdienā (25.01.) tiks stāstīts viss par kāzu scenārija izveidi un fotogrāfiju knifiņiem skaistajā dienā! Nenokavē iespēju to uzzināt klātienē!

Semināra "Mīlestība" lekciju saraksts un laiki

Kāzas mēs plānojam piedzīvot vienreiz mūžā, tāpēc par šo skaisto dienu būtu vēlams padomāt īpaši. «Ja viss

notiks tā, kā jūs abi patiesi to vēlaties, diena būs izdevusies!

Tāpēc, jo vairāk mēs pūles pieliksim sagatavošanās laikā, jo vairāk varēsim izbaudīt šo dienu,» šo zelta likumu uzsver noderīgā semināru cikla «Mīlestība» organizētāja un profesionāla kāzu organizētāja Dace Miezīte.

Šāds plašs lekciju cikls, kurā jaunie pāri var noklausīties pilnvērtīgas lekcijas par sev interesējošām tēmām, Latvijā norisinās pirmo reizi. Katra lekcija atspoguļo nepieciešamo informāciju ar piemēriem un ieteikumiem,

lai jaunie pāri un vedēji spētu noorganizēt savas kāzas.

Lekciju ietvaros tiks plaši apskatītas vairākas tēmas par kāzu plānošanas pamatprincipiem, apmeklētājiem izsniegti materiāli, kā arī tabula, kas neļaus nojukt lielajā kāzu plānošanas procesā. Seminārā piedāvā informāciju, kā nepieļaut nevajadzīgas kļūdas un nepārmaksāt par tām pozīcijām, kurās var ietaupīt vai izmantot kādas alternatīvas.

SIA «Kāzu aģentūra» direktore Dace Miezīte
SIA «Kāzu aģentūra» direktore Dace Miezīte Foto: www.milestiba.lv

«Nereti es kā kāzu nozares profesionāle redzu, ka jaunie pāri par savu skaisto dienu pārmaksā un tiek nedaudz maldināti no dažādu pakalpojumu sniedzēju puses. Tāpēc domāju, ka šī seminārā apspriestā informācija ir ļoti noderīga pāriem, kuri gatavojas apliecināt savu mīlestību ar šīm skaistajām svinībām. Būtiski ir izskaidrot, ko nozīmē katrs pakalpojums, cik tas aptuveni maksā un ar kādu maldīgu informāciju pāris var saskarties,» par galveno šo semināru ideju stāsta Dace Miezīte.

SIA «Kāzu aģentūra» direktore Dace Miezīte un aktieris Egils Melbārdis vadot lekciju ciklu «Mīlestība»
SIA «Kāzu aģentūra» direktore Dace Miezīte un aktieris Egils Melbārdis vadot lekciju ciklu «Mīlestība» Foto: www.milestiba.lv

Semināru ciklu «Mīlestība» aizraujošu padara arī Miezītes uzaicinātie viesi, kuri pastāsta savu pieredzi un dalās noderīgos ieteikumos. Būtiski, ka visu sev neskaidro tu vari šeit uzzināt klātienē, arī uzdodot tevi interesējošos jautājumus!

Populārā vakara vadītāja Egīla Melbārža ieteikumus jau publicējām TVNET.

TVNET jau bija tas gods būt divās iepriekšējās lekcijās no semināru cikla «Mīlestība», kurās tika runāts par kāzu plānošanu un pakalpojumiem. Šajā svētdienā tiks stāstīts par ļoti svarīgām kāzu tēmām: scenāriju un foto sesijām.

Nenokavē un tiekamies 25.01. viesnīcā «Gūtenbergs» plkst. 10:30!

Semināra saraksts Rīgā

Bet, ja tikai tagad uzzini par noderīgajām lekcijām, nebēdājies, jo tās būs vēl, gan Rīgā, gan citās Latvijas pilsētās – Liepājā, Rēzeknē, Valmierā un Daugavpilī.

Lekciju cikls Liepājā, Rēzeknē, Valmierā un Daugavpilī

Semināra "Mīlestība" lekciju saraksts un laiki

Biļetes iespējams iegādāties tikai biļešu Paradīzes kasēs iepriekšpārdošanā! Nāc uz visām vai izvēlies aktuālākās!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu