Liene Skulme pasniegs «Netīrās dejas»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau pavisam drīz, 6.februārī, durvis vērs jauna deju studija «Solis augšup», kurā būs iespēja apgūt ne tikai tradicionālās balles dejas, salsu, kāzu deju un citus stilus, bet arī deju soļus no pasaulē mīlētās filmas «Netīrās dejas» (kā arī «Netīrās dejas 2. Havannas naktis»), ko pavisam noteikti var uzskatīt par pasaules deju klasiku. Kā minēts filmā - «Netīrās dejas ir visintīmākā komunikācija ārpus guļamistabas», tāpēc šo dejošanas manieri mēdz uzskatīt par provokatīvu, izaicinošu un mazliet nepiedienīgu.

Nodarbības pasniegs profesionāli sporta deju dejotāji ar daudzu gadu pieredzi deju jomā - pedagogs, diplomēts stila dizainers, pasākumu producents Eldars Salvis Ozoliņš un skaistumkonkursu dalībniece, organizatore un māksliniece Liene Skulme. Eldars savulaik ir dejojis deju kolektīvā «Pētergailis», «Dzintars», «Vecrīga», savukārt Liene - dejojusi «Pētergailī» un «Deju studijā 7» pie Agitas un Valērija Mironoviem, kā arī pasniegusi deju nodarbības bērniem un jauniešiem.

Deju studijas «Solis augšup» grupu vai individuālajās nodarbībās iemācīties skaisti kustēties, izkopt stāju, grāciju, ķermeņa plastiku, izprast un izjust mūzikas ritmus varēs ikviens interesents - arī tāds, kurš nekad iepriekš nav dejojis. Pieteikties ir iespējams individuāli vai pa pāriem no 28.janvāra, rakstot uz e-pastu: studio@solisaugsup.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu