Priecīga ziņa: Hub Dot tagad notiks arī Rīgā!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iedvesmota idejai apvienot sievietes ar dažādām interesēm, bet ar vienotu vēlēšanos kaut ko dzīvē mainīt, radīt ko jaunu, kādam palīdzēt īstenot kādu sen lolotu ideju vai piepildīt sapni, vai vienkārši iedvesmoties, Simona uzaicināja pie sevis dažus desmitus savu draudzeņu, kurām savukārt lūdza pasaukt savas draudzenes... Tādējādi pie lielā virtuves galda satikās 98 sievietes ar visdažādāko dzīves pieredzi, lai ne tikai rastu atbalstu, iedvesmu, bet arī lai iedvesmotu un palīdzētu citām, kam tas ir vajadzīgs. Tā radās Hub Dot kustība un Hub Dot pasākumi dažādās pasaules pilsētās.

Šādi 2012.gadā Hub Dot kustību aizsāka Londonā dzīvojošā itāliete Simona Barbieri. Pēc veiksmīgas karjeras banku sektorā Simona pievērsās ģimenei. Viņai piedzima trīs bērni, taču, bērniem paaugoties, radās sajūta, ka apkārt ir daudz tādu pašu sieviešu kā viņa, kuras alkst piepildīt sapņus, bet nedara to dažādu iemeslu dēļ.

Kas tad ir Hub Dot?

Katrai sievietei tas ir kaut kas savs... Kādai tas ir sākuma punkts kaut kam jaunam, uzdrošināšanās īstenot sapni, kādai pagrieziena punkts, kad sieviete sāk pārveidot savu dzīvi tā, lai tas atbilstu patiesībai, kas ir viņas sirdī. Citai tas ir enerģijas punkts, kur viņa saņem iedvesmu kaut kam, par ko pirms tam pat nebija aizdomājusies.

Hud Dot ir līdzīgs «italian piazza» - vietai, telpai, īpašai videi, kur veidojas un notiek visneiedomājamākās iepazīšanās, satikšanās, kas iedvesmo gaišām, labām un pozitīvām iecerēm.

Mēs nešķirojam sievietes pēc lomām, ko viņas pilda savā dzīvē. Mūsu pasākumos mēs uzsveram ikkatras sievietes personīgo stāstu, pieredzi, zināšanas, tās ir sieviešu savstarpējās komunikācijas centrā. Hub Dot pasākumā sieviete ar ideju, bet bez pieredzes vai līdzekļiem to īstenot, satiek sievieti, kas ir veiksmīga uzņēmēja vai kas ir izveidojusi fantastisku karjeru un ir gatava dalīties savā pieredzē. Vai sieviete, kas izaudzinājusi trīs bērnus, sastaps sievieti, kas tikai sāk iejusties mātes lomā. Bet tās var būt arī sievietes, kas vienkārši sadraudzējas un, kopīgu interešu vadītas, izveido kādu projektu vai vienkārši aiziet kopā iepirkties vai iedzert kafiju. Šo dažādo un vērtīgo iepazīšanos var būt tik daudz! To jau tagad ir daudz!

Hub Dot kustība šobrīd vieno vairāk nekā 10 000 sieviešu dažādās pasaules valstīs, un jau tagad ir daudz sieviešu, kas atradušas viena otru ne tikai vietējā, savas dzimtās pilsētas pasākumā, bet arī citā vietā, kur noticis Hub Dot, ārpus savas mītnes zemes. Sievietes kopā piepilda savus sapņus, īsteno idejas, palīdz citiem. Hub Dot pasākumi notiek Londonā, Milānā, Romā, Luksemburgā, Barselonā, Stambulā, Hjūstonā, Portlendā un citās pasaules pilsētās. 2015.gadā tie norisināsies Atēnās, Keiptaunā, Ņujorkā, Vašingtonā, Šanhajā, Singapūrā un vēl citur.

Hub Dot vakaros sievietes sev izvēlas dažādu krāsu punktu uzlīmes. Katrs no punktiem ir sievietes noskaņojuma izteicējs šim vakaram un apzīmē to, par ko sieviete vēlas komunicēt.

SARKANS - «Esmu piepildījusi sevi (karjerā/biznesā/mātes lomā); droši jautā man par to vairāk»

DZELTENS - «Man ir ideja, vai kāds var man palīdzēt?»

ZAĻŠ - «Esmu šeit, lai iedvesmotos!»

ZILS - «Esmu šeit, lai socializētos!»

VIOLETS - «Vēlos tev pastāstīt par... (savu dzīvi/darbu/labdarības projektu)»

Hub Dot vakarā, malkojot vīnu, sievietes varēs iepazīties un sarunāties, klausīties dzīvo mūziku un citu sieviešu iedvesmas stāstus. Vakaram piemeklējām desmit brīnišķīgas sievietes ar īpašiem stāstiem. Katra no viņām uzstāsies ar vienu minūti ilgu uzrunu.

Hub Dot Riga pirmais pasākums notiks 11.martā plkst. 19:00.

Pop-up galerijā (t/c Galleria Riga), Dzirnavu ielā 67.

Vairāk informācijas par Hub Dot atradīsiet šeit: www.hubdot.com

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu