«Četru Sezonu» marta numurs – starp ziemu un pavasari, starp pieaugušo un bērnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.cetrassezonas.lv

«Kurš teicis, ka nedaudz bērnišķīguma ir kas slikts? Piemēram, laiku pa laikam pieķerties kādam bērnu produktam – limonādei, uz kuras uzzīmēts tīģeris, batoniņam ar Maugli, brokastu pārslām ar kosmonautu, jogurtam ar princesi. Ne bieži, bet tikai tik daudz, cik vajadzīgs, lai atmodinātu bērnu sevī. To priecīgo, bezrūpīgo bērnu, kas bieži smejas un kam viss liekas tik aizraujošs,» – ar šādiem vārdiem marta numurā lasītājus uzrunā Signe Meirāne, atgādinot, cik svarīgas ir bērnības garšas un sajūtas un bērns ikvienā no mums.

Kad šķiet, ka ziema jau sāk lēnām atvadīties, ir laiks mosties pavasarim un ielaist to ne tikai savā prātā, bet arī virtuvē. Tieši tāpēc šajā numurā atradīsi vieglas un veselīgas receptes, dažādus gardus ēdienus, kuru gatavošanā netiek izmantots piens, un praktiskas idejas, kā pagatavot zandartu. Protams, neesam aizmirsuši arī par sātīgām maltītēm, piedāvājot astoņus sautējumus, tikai brīdinām – izvēlēties būs grūti, jo katrs ir tik labs, ka būs vien jāpamēģina visi. Ja sniegotā baltuma šoziem bijis par maz, nebēdā, bet sarīko skaistu, baltu sniega balli – ar vieglām uzkodām un īpašu atmosfēru. Lai gan ballē bērni izvēlas saldas un sāļas uzkodas, ikdienā viņiem tomēr vajadzīgas kārtīgas brokastis un vakariņas. Cik gan bieži dzirdēti jautājumi, ko un kā pagatavot bērnam, lai ēdiens būtu gan garšīgs, gan veselīgs. Un tieši to mēs esam sarūpējuši marta numurā – brokastu un vakariņu idejas bērnu gaumē. Bet, kad gribas pasapņot par sauli un vasaru, ļaujies Portugāles un Sicīlijas vilinājumam, savukārt, apceļojot Latviju, apciemo «Saldus gotiņu» un «Svētes maizes» ceptuvi vai pakavējies pie šā mēneša omes dzīvesstāsta. Jebkurš no šā numura «ceļojumiem» – bērnībā, citā valstī, veikalu plauktos vai dažādās receptēs – būs garšīgs, jautrs un krāsains. Izbaudi un sagaidi pavasari garšīgi!

Marta žurnālā lasi:

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;

  • Astoņi dažādi sautējumi katrai gaumei;

  • Baltā sniega balle mazajām dāmām;

  • Brokastis un vakariņas bērnu stilā;

  • Projekta «Izgaršo Latviju!» ietvaros ciemojamies pie «Saldus gotiņas» un «Svētes maizes» ceptuvē;

  • Vieta, kur atgriezties atkal un atkal, – Quinta Nova Portugālē;

  • Citādāka Itālija jeb Sicīlija;

  • saprecināt vīnus ar ēdieniem;

  • «Mūsu Mantojums» viesojas pie omes Mariannas Mednes – īstas ģimenes pavarda sargātājas;

  • «Četru Sezonu» komanda degustē konservētu tunci eļļā;

  • Vieglas un veselīgas receptes;

  • Atļauj pienam atpūsties jeb receptes bez piena;

  • Iemācies pagatavot lemon curd jeb citronu krēmu;

  • Četras dažādas zandarta receptes;

  • Idejas tavām darbadienu maltītēm.

Par to visu un vēl vairāk – divdesmit astotajā žurnāla «Četras Sezonas» numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls «Četras Sezonas» runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenais mērķis ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.

Foto: www.cetrassezonas.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu