«Sieviešu dienas rallijā 2015» startēs 490 dāmu ekipāžas; rallijā jānobrauc 300 kilometru garš maršruts

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Sestdien, 7.martā, dienu pirms Starptautiskās sieviešu dienas Rīgā jau septīto reizi startēs «BTA Sieviešu dienas rallijs 2015». Šogad rallijā piedalīsies 490 dāmu ekipāžas, vienkopus pulcējot teju 1500 dāmu.

Turpinot 2014. gadā aizsākto izglītojošo uzdevumu kopumu rallija ietvaros, arī 2015. gada rallijā uzmanība tiks pievērsta dāmu drošas braukšanas iemaņām un prasmēm. Rallija ietvaros dāmām būs jāatrod 13 kontrolpunkti, kuros jāveic dažādi atjautības, veiklības un precizitātes uzdevumi, kā arī uzdevumi, kas saistīti ar drošu autovadīšanu. Kopumā rallija dalībniecēm dienas laikā būs jānobrauc aptuveni 300 kilometru garš maršruts.

Rallija maršruta ietvaros dāmām būs jāatrod 13 kontrolpunkti. Katrā rallija kontrolpunktā paredzēti gan izklaidējoša, gan izglītojoša rakstura uzdevumi, kas saistīti ar drošu un pareizu braukšanu. Plānots, ka dalībniecēm būs jāveic arī uzdevumi kādas pilsētas ietvaros, kas tiks veidoti kā viens uzdevumu kopums, proti, dalībniecēm būs jāapmeklē vairākas vietas pilsētā un katrā no tām jāizpilda dotie norādījumi.

Līdzīgi kā katru gadu, arī «BTA Sieviešu dienas rallijā 2015» piedalīsies sabiedrībā pazīstamas sievietes. Šogad rallijā startēs dziedātāja Liene Šomase, skaistumkonkursa «Mrs. Grandma Universe 2013» dalībniece un titulu «Mrs. Grandma GLOBE 2013» un «Mrs. Grandma STAR 2013» īpašniece Lilita Siliņa, TV raidījumu vadītāja Lelde Lietaviete, kā arī uzņēmēja Marika Ģederte un skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, kuras rallijā piedalīsies jau piekto reizi. Jau tradicionāli rallijā piedalīsies dažādu uzņēmumu un mediju ekipāžas. Šogad «BTA Sieviešu dienas rallijā» startēs nekustamā īpašuma pārvaldīšanas un apsaimniekošanas uzņēmuma «Latio Namsaimnieks», televīzijas «RīgaTV24», vides reklāmas operatora «JCDecaux», līzinga kompānijas «Unicredit Leasing» un citu uzņēmumu dāmu ekipāžas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu