«BTA Sieviešu dienas rallijs 2015»: stils un uzvarētājas!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gustavs Liepiņš

Ar krāšņu apbalvošanas ceremoniju koncertu klubā «Godvil» noslēdzās jau septītais «BTA Sieviešu dienas rallijs». Šogad rallijā piedalījās 486 dāmu ekipāžas, vienkopus pulcējot teju 1500 dāmu. «BTA Sieviešu dienas rallijā 2015» 1. vietu ieguva dāmu ekipāža «Love and Peace». 2. vietā ierindojās dāmu ekipāža «Pērkons meitenes», savukārt godpilno 3. vietu ieguva komanda «Neatkarīgā piekare».

Šogad jau otro gadu pēc kārtas «BTA Sieviešu dienas rallija» kontrolpunktos dāmām bija jāveic ne tikai atjautības, veiklības un precizitātes uzdevumi, bet arī izglītojoši uzdevumi, lai pārliecinātos par savām zināšanām un prasmēm drošā autovadīšanā, tai skaitā atbilstoši norādītajai situācijai bija jāizvieto uz ceļa avārijas trīsstūris, pareizi jānovieto stāvēšanai transportlīdzeklis, kā arī jāizpilda dažādi testa uzdevumi.

Kopumā rallija ietvaros dāmām bija jāatrod 13 kontrolpunkti un dienas laikā jānobrauc aptuveni 300 kilometru garš maršruts.

Piedaloties rallijā, dāmas bija ne tikai pašas krāšņi sapucējušās atbilstoši ekipāžas nosaukumam, bet arī izgreznojušas savus transportlīdzekļus. Kā katru gadu, «BTA Sieviešu dienas rallijā» dāmas dodas ar visdažādāko marku un lieluma automašīnām. Arī šogad rallijā piedalījās dāmas gan ar mazām automašīnām («Volkswagen» vabolītes, «Mini Cooper»), gan ar sportiskām automašīnām, gan smalkām un glaunām automašīnām («Cadillac», «Chrysler», «Infinity», «Lexus», «Porsche»), gan arī apvidus automašīnām («Jeep», «Dodge», «Land Rover», «Range Rover») un pat minibusu. «BTA Insurance Company» SE apkopotā statistika par rallija dalībnieču automašīnām liecina, ka šogad TOP 5 populārākās automašīnu markas bijušas «Volkswagen», «BMW», «Audi», «Volvo» un «Toyota». Taču neatkarīgi no automašīnas markas katras ekipāžas rezultātu rallijā noteica dāmu veiksme, prasmes un zināšanas, veicot kontrolpunktos sarūpētos uzdevumus.

Gandrīz 1500 dalībnieču pulkā «BTA Sieviešu dienas rallijā 2015» startēja arī tādas sabiedrībā pazīstamas dāmas kā dziedātāja Liene Šomase, skaistumkonkursa «Mrs. Grandma Universe 2013» dalībniece un titulu «Mrs. Grandma GLOBE 2013» un «Mrs. Grandma STAR 2013» ieguvēja Lilita Siliņa, TV raidījumu vadītāja Lelde Lietaviete, kā arī uzņēmēja Marika Ģederte un skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, kuras šogad rallijā piedalījās jau piekto reizi. Tāpat jau tradicionāli «BTA Sieviešu dienas rallijā» piedalījās dažādu uzņēmumu ekipāžas, piemēram, nekustamā īpašuma pārvaldīšanas un apsaimniekošanas uzņēmuma «Latio Namsaimnieks», televīzijas «RīgaTV24», vides reklāmas operatora «JCDecaux», līzinga kompānijas «Unicredit Leasing» un citu uzņēmumu dāmu ekipāžas.

«BTA Sieviešu dienas rallija 2015» apbalvošanas ceremonijas ietvaros papildus godpilno pirmo trīs vietu ieguvēju sveikšanai pasākuma atbalstītāju sarūpētās veicināšanas balvas tika pasniegtas arī šādās 18 nominācijās:

1. Feinākā uzņēmuma ekipāža - Sēnes uz ceļa,

2. Modīgākā ekipāža - Trakie zaķi,

3. Izklaidīgākā ekipāža - Monster High dolls,

4. Elegantākā ekipāža - Super Mario Māsīcas,

5. Izpalīdzīgākā ekipāža Latvijas - Maiznieka saldās,

6. Spožākā ekipāža - Zigzaga pa ceļu,

7. Melnākā ekipāža - Tukuma māsas,

8. Visatraktīvākās frizūras - The Hunger Games: Catching Cars,

9. Seksīgākās autobraucējas - Mūsdienu garša,

10. Sapņu komanda Braucu ar - VW, domāju par BMW,

11. Kontrolpunktu karalienes - Vilcenes,

12. Skaistums un drošība - Peldētājas Zuzannas,

13. Velnišķīgākajai komandai - Batwomen,

14. Tehniskākā ekipāža - X99 Motopeles,

15. Viesmīlīgākā ekipāža - De Lukss,

16. Veselīgākā ekipāža - mammadaba,

17. Dr. Mauriņa Lāzermedicīnas klīnikas simpātija - Samariešu palīdzīgās rociņas,

18. Atraktīvākās vingrotājas - Ledenes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu