Kāda pavasara puķe esi Tu? (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Pavasara puķes jau nav tikai puķes! Tās atļauž ziemas durvis un kaut kas nostrādā arī pašas sievietes atmodā. Ziediem ir terapeitiska nozīme - to krāsas, smarža, simboliskā nozīme spēj dziedēt dvēseles rētas un padarīt mūsu domas gaišākas!

Vai esi domājusi, kādai pavasara puķei Tu atbilsti visvairāk?

Sniegpulkstenīte

Ja esi šis pirmais pavasara ziediņš, tad noteikti jauna, sirdī naiva un ļoti tīra. Vecumam nav nozīmes, bet svarīgi, ko sniegpulkstenīte Tevī izdara - viņa ir nemanāma, bet te pēkšņi visnegaidītākajā brīdī uzzied. Kad visi jau iegrimuši apātijā un dzīves drūmumā, viņa paceļ savu mazo galviņu un uzsmaida... Varbūt tā neesi Tu, bet Tava mazā meitiņa? 

Krokusiņš

Krokuss jau ir stingrāka dāmīte. Maza, jestra, spilgta, patīk krāsoties, šallītes, sprādzītes, augstpapēžu kurpītes. Krokusiņam patīk kompānija. Viņa ir vienkārša, bet pamanāma. Vienmēr kaut ko izdomā un diezgan labi izskatās. Viņa ir tā, aiz kuras pagriežas vīrieši un nopēta ar skatienu, domādami, tas nu gan ir skuķis!

Narcise

Maijas Rozītes tips. Gaiši, iztaisnoti mati, pati slaida, maza somiņa, saulainas acis, kopta, bet ne pārāk "uzķīlējusies". Tāda tiešām latviska meitene, ar kuru pat slavenie basketbolisti nekautrētos "Privātajai dzīvei" fotogrāfēties. Narcise ļoti labi smaržo, jo ir iegādājusies jaunākās smaržas. Viņa patiešām ir jauna un smuka!

Hiacinte

Tā, tā, tā - te vairs nav joki! Dāma ar raksturiņu, pāri 30. Zina, ko grib no šīs dzīves. Patīk būt uzmanības centrā un viņa to ir pelnījusi, jo šādu būtni nepamanīt nevar. Iespējams, ka tā ir priekšniece, kurai vienmēr ir manikirēti nagi un jaunākās modes kurpes. Viņa pavisam noteikti labi smaržo, tikai tas nebūs parfīms no lielveikala, bet gan no Parīzes vests.

Pūpoliņš

Tā pat nav puķe, tas ir mīļums! Pie pūpoliņa tiecas bērni un arī vīrietis atradis drošu ostu. Viņa būs tērpta ērtā krekliņā un džinsenēs. Mati dabiski, pati nekrāsojas. Viņai to nevajag, jo pazīst dzīves vērtību ģimenes mīlestībā, patiesos draugos, bērnos un suņos! Pūpoliņš ir katrā no mums, īpaši ikdienā!

Tulpe

Radoša, slaida, seksīga un brīva! Iespējams, viņai būs fotoaparāts rokās, iespējams, tikko atklājusi savu izstādi kopā ar studiju biedrenēm. Brauc iepirkties uz Amsterdamu vai izķemmējusi vietējās vintage bodītes. Jauna un vienmēr tāda būs, jo nebaidās no savas seksualitātes. Tulpe daudz braukā apkārt pa pasauli, viņai katru gadu ir jauna aizraušanās, vīrieši viņu dievina, tāpēc viņa tos maina itin bieži. 

Atraitnīte

Viņa dievina savu dārzu un māju! Par atraitnītēm saka, ka viņas ir tas "kakls, kas groza galvu - t.i. vīru". Neuzkrītoša, bet ar savu viedokli. Saimniece pār savām mājām un bērniem. Mūždien norūpējusies, vai visiem viss ir labi, vai visi ir paēduši, vai drēbes kārtībā. Viņa ir kārtīga, bet prot smaidīt, un kādreiz viņas siltajās acīs iemirdzas pa kādai velnišķīgākai dzirkstelītei!

Frēzija

Garīga un ēteriska. Sieviete, kuras prātu un talantus novērtē visi. Apkārtējie nedaudz no viņas baidās, jo viņa ir pārāk laba šai pasaulei. Pārāk spēcīga un pārāk dziļa. Frēzijā iemīlas no pirmā acu skatiena un vēlas palikt ar viņu kopā uz mūžu. Frēzija ir Dieva dāvana, bet  viņas dvēsele tomēr paliek apslēpta pat vistuvākajiem. Smaržo tā, ka atver kādam 7-o čakru!

Ievziedi

Par viņām saka "klusie ūdeņi ir tie dziļākie". Kārtīga ģimenes sieviete, bet iekšā - īsts velns sēž! Viņai pilnīgi iespējams ir sānsoļi,bet tie ir tik prasmīgi slēpti,ka nevienam nekad mūžā nevarētu ienākt prātā! Ievai ir daudz noslēpumu. Ir lietas, ko viņa ir darījusi pret savu sirdsapziņu, bet neko padarīt... Dziļa būtne, lai gan no ārpuses daudzi domā, ka viņa ir pārāk vienkārša un parasta. Daudz nerunā. Spēj pievilt un iemīlināt sevī labākās draudzenes vīru. Ieva ir iekšēji neatkarīga, un tik sīksta, ka vienmēr paliek uzvarētājos.

Ceriņi

Jautra, omulīga, pāri 40, bet vienmēr staro. Pie šādas sievietes gan miesa, gan prāts atpūšas. Viņa neapgrūtina nevienu ar savu slikto garastāvokli, bet dažkārt var sasāpēties galva no viņas pārlieku lielās aktivitātes un skaļuma. Patiesa un ne pārāk intelektuāla. Viņai patīk dzīves baudas - labs ēdiens, raiba kleita, skaisti iekārtota lauku māja. Sirds dziļumos viņa nevar aizmirst savu pirmo mīlestību, bet kārtīgais vīrs pie sāniem to kompensē.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu