Kāda ir GUDRA sieviete? (28)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flick

Gudras sievietes ir SKAISTAS. Īstais sievietes skaistums nav fizisko dotumu apkopojums, tas nāk galvenokārt no iekšienes. Tu esi piedzimusi ar saviem ārējiem parametriem - tev ir gaiši, tumši, rudi mati, esi tievāka vai apaļīgāka, bet tas, kāda tu esi patiesībā, ir atkarīgs tikai no tevis pašas. Ja domā, ka esi skaista, tad tu tāda arī esi.

Gudras sievietes nezina VISU. Lai gan šķiet, ka gudrās zina visu, tā nebūt nav. Viņas pašas pirmās atbild uz jautājumiem, bet viņas arī pirmās tos uzdod. Viņas zina, ka tas, ko tās jau uzzinājušas, ir pavisam maz, tāpēc turpina izzināt pasauli.

Gudras sievietes nebaidās runāt. Viņas zina, kā sevi pasniegt un izteikties. Viņas piedalās diskusijās, jo klusējot un ciešot visbiežāk neko nevar panākt. Gudras sievietes saprot, ka neviens nav spējīgs nolasīt viņu domas, vēlmes un uzminēt neapmierinātības cēloņus.

Gudras sievietes pieņem savas nepilnības un atzīst vājos punktus. Ne tikai atzīst, bet arī strādā pie tā, lai sevi attīstītu, nemetot plinti krūmos un nevaimanājot par neveiksmēm un kļūdām.

Gudras sievietes prot izmantot savus talantus un spējas. Tāpat šīs sievietes savas spējas arī attīsta. Ja tev piemīt kāds talants, ar to vajag lepoties un to izcelt. Ja būsi pieticīga, nebrīnies, ka kāds cits tevi nenovērtē. Doma vai teiciens "ko nu es" tevi par nekādu arī padarīs.


Gudras sievietes citos klausās, bet izlemj pašas. Viņas dod vārdu citiem un ļauj izteikt savu viedokli, jo vienmēr ir iespēja uzzināt kaut ko jaunu par to, ko tās vēl nezina. Toties to, vai ņemt vērā šo informāciju un tieši ko izmantot savā labā, viņas izlemj pašas.


Gudras sievietes prot novērtēt citas skaistās un šarmantās sievietes. Kad ieraugi skaistu sievieti - kāds ir tavs pirmais komentārs? "Viņa ir pārāk tieva. Ja viņai nebūtu naudas, tur nebūtu nekā..." Izklausās pazīstami? Gudrās sievietes zina, ka ir arī citas skaistas sievietes, bet, saucot citas par neglītām, tu tikai mazini savu iekšējo skaistumu.


Gudras sievietes ēd veselīgi. Tu esi tas, ko tu ēd, un tā ir taisnība. Uzturs ietekmē tavu izskatu un arī sajūtu. Ja sāksi dienu bez brokastīm vai ar kaut ko pavisam neveselīgu, tas tevi ietekmēs tikai negatīvi, iespējams, ka pati pusi dienas mocīsies pašpārmetumos.



Gudras sievietes palīdz kļūt gudrām arī citām sievietēm. Ja esi ko atklājusi vai zini labu padomu, to vajag padot tālāk, informēt arī citas, jo tu taču nevēlies dzīvot starp muļķēm!

Komentāri (28)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu