Kā cīnīties ar vīrieša greizsirdību? Vīriešu ieteikumi... (19)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/milos milosevic

Ko nozīmē vīrieša greizsirdība? Daži padomi, kā to saprast un ar to cīnīties, no pašiem vīriešiem.

1. Saņemies un ļoti atklāti pastāsti par savām sajūtām.

Ļoti bieži vīrietis nemaz nenojautīs, ka tev viņa greizsirdība ir tik ļoti nepatīkama.

Ja tas ir iespējams, tad izstāsti viņam atklāti par savu attieksmi pret viņa greizsirdību. Bez kliegšanas un apvainojumiem.

Pamēģini viņam pastāstīt par pasauli tā, kā redzi to tu.

2. Nespēlē paslēpes.

Ja tev nav sliktu nodomu, nedari tā, lai būtu sajūta, ka tev tādi ir. Nevajag darīt neko slepus. Ja ej pie draudzenes, tad tā arī saki. Ja ar draudzeni plānojat doties uz bāru vai klubu, tad tā arī saki.

Nevajag slēpt jebkādas lietas, kas varētu vēl vairāk satracināt vīrieša greizsirdīgo psihi.

3. Saproti vīrieša instinktus.

Vīriešiem piemīt instinkts rūpēties un sargāt sievieti. Vienam tas var būt vairāk, bet citam mazāk attīstīts, taču tas var darboties arī tā, ka ārēji tas izskatīsies pēc greizsirdības.

Iedomājies tagad sevi vīrieša ādā. Tev ir jānosargā sieviete, bet tu nespēj visu kontrolēt, būt klāt visās situācijās un būt pārliecināts par katru sievas draugu un katru izklaides vietu.

Vīrietis no tā var saņemt signālus, kas liks viņa instinktiem darboties tā, ka sievietei nebūs patīkami. Tomēr tas būs dabas dots instinkts un tas būs tas pats, kas rūpēties par sievieti. Tikai nedaudz rupjākā un ikdienišķākā veidā.

Visticamāk, nodomi vīrietim būs paši labākie, bet, kad daba sauc, tad grūti būs tai pretoties un atcerēties par manierēm.

4. Atceries, ka vīrieši pazīst citu vīriešu gājienus labāk nekā tu.

Ja nu pēkšņi notiek kaut kas negaidīts. Kaut kādas problēmas. Ja nu pēkšņi uzrodas kaut kāds «pielūdzējs», kurš sāk stāstīt pasaciņas. Sieva saklausās, nolād savu grūto dzīvi ar neveiksmīgo vīru un dodas pielūdzēja apskāvienos.

Vēlāk izrādās, ka pielūdzējam nopietnas intereses nav un tagad ir izjaukta ģimene.

Principā var notikt jebkas - tā domā vīrietis. Varbūt, ka viņš to nesaka un, ja teiktu, tu smietos. Domās gan tas izskatās diezgan briesmīgi un var vēl pasliktināties, ja piepildās vēl kādi situāciju dramatizējoši faktori.

Vīrietis parasti pazīst citus vīriešus, kuri ir naski runātāji un meistarīgi pielūdzēji uz vienu nakti.

Kādi tad bez greizsirdības ir iespējamie varianti, lai pasargātu sevi un savu sievieti no tā visa?

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu