Seksīgāko sieviešu profesiju tops (18)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Seksīgākās sieviešu profesijas ir striptīzdejotāja, stjuarte un fotomodele, bet vīriešu – fitnesa treneris, striptīzdejotājs un masieris, secināts, apkopojot interneta vietnes Rabota.ru veiktā pētījuma rezultātus.

Sievieti striptīzdejotāju kā seksīgāko no profesijām reitinga pirmajā vietā ierindoja 30% respondentu, turpretī par otro un trešo vietu attiecīgi nobalsoja 18% aptaujāto.

Seksīgāko sieviešu profesiju desmitniekā iekļuvusi arī masiere, medmāsa, fitnesa trenere, sekretāre, mājkalpotāja, aktrise un balerīna.

Turpretī par vīrieti fitnesa treneri nobalsoja 18%, striptīzdejotāju – 17%, bet masieri – 15% aptaujas dalībnieku. Tikpat daudz respondentu nobalsojuši arī par karavīru kā seksīgākās profesijas pārstāvi. Desmitniekā iekļuvis arī dejotājs, bārmenis, pilots, glābējs, fotomodelis un jūrnieks.

Aptaujas rezultāti ļauj secināt, ka

viena no pazīmēm, kas konkrēto profesiju ierindo šādā reitingā, ir obligātas formas nepieciešamība, veicot darba pienākumus.

Tāpat aptauja parāda, ka 18% tās dalībnieku seksīga šķiet sava profesija. To vidū – pārdošanas speciālists, speciālists darbā ar klientiem, pavārs un jurists.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu