Anna Rozīte diētas neievēro (27)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

TV pārraides «Kinomānija» vadītāja Anna Rozīte diētas neievērojot, jo uzskata, ka veselīgai ēšanai jābūt dzīvesveidam - tikai tad, viņasprāt, efekts esot redzams un noturīgs, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

TV «seja» savas labās formas noslēpumus atklājusi žurnālam «Privātā Dzīve», kas, pienākot pavasarim, vēlējās noskaidrot populāru cilvēku lieliskā izskata iemeslus.

«Pavasari gaidu ar lielu nepacietību, lai varētu doties uz tirgu un iepirkt vietējos sezonas labumus. Izvairos no lielveikalos nopērkamajiem importa augļiem un dārzeņiem,» intervijā stāsta Anna, atzīstot, ka ziema ēšanas ziņā esot diezgan mokoša, jo jāiztiekot ar pašmāju rudens iekrājumiem - burkāniem, ķirbjiem, kartupeļiem.

Foto: LETA

«Ikdienā cenšos ēst sabalansēti un nejaukt visas pārtikas grupas vienā putrā. Dzeru tikai pirms ēšanas vai pēc tās,» sievišķīgajās viltībās dalījusies Rozīte, kura pagājušā gada augustā kļuva par mammu, bet nu jau atguvusi lielisku formu.

TV raidījuma vadītāja arī aktīvi apmeklēt dažādas sporta nodarbības. «Tūlīt būs velosipēdu, skrituļslidu, ūdenssporta un citas aktīvās atpūtas iespēju laiks,» viņa priecājas.

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu