Sievietes dod priekšroku vīriešiem - gīkiem? (83)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gīki jeb datortārpi - tā sarunvalodā apzīmē puišus vai vīriešus, kas simbolizē 21. gadsimta intelektuāļus. Viņu dzīve ir jaunākās tehnoloģijas, gadžeti, interneta pasaule, videospēles utt. Viņus pārspēt šajā jomā ir grūti - te viņi valda pār pasauli. Bet kur vieta ir sievietei? Un kāpēc sievietes sākušas iekārot šos savdabīgos vīriešus?

Statistika atklāj, ka 87% mūsdienu meiteņu labprāt satiktos nevis ar misteru «Skaistākais torss», bet gan ar ģēniju - gīku, raksta limon.postimees.ee. Jāpiemetina, ka pagājušajā gadā šo vēlmi atklāja vien 65% daiļā dzimuma. Psihologiem pagaidām nav viedokļa, kāpēc tā, tomēr skaidrs, ka pie vainas ir jauno tehnoloģiju spēks un iespējas...

Kas gan ir tas, ko var gīkos iekārot?

- Gīki ir tā sabiedrības daļa, kuras rokās ir nākotnes iespēju paplašināšana un izmainīšana. Viņi liek pasaulei progresēt, kas sievietes valdzina. Nākotnē slēpjas spēks!

- Ar tehnisko nodrošinājumu un bezgala plašajām zināšanām vīrietis savai sievietei var iemācīt un nodrošināt ērtu un komfortablu dzīvi.

- Ir sākusies jauna ēra - kur smadzenes izkonkurē skaistu torsu. Sievietes zina, ka ķermeni var uzkačāt, bet smadzenes diez vai...

- Uz gīku vizuālā fona sievietes vienmēr izcelsies košākas un seksīgākas.

- Gīki vienmēr augstāk vērtēs sievietes iekšējo skaistumu un gudrību nekā krūšu lielumu.

Vai tev ir bijusi pieredze ar šādu pusi, kādi ir tavi novērojumi?

Komentāri (83)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu