Man nav pieņemami, ka sieva flirtē ar citiem internetā! (209)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/David Goehring

Labdien, man ir 32 gadi, ar sievu esam vienaudži... Mani nomoka liela problēma. Pats nespēju tikt ar to galā, un mana mīļotā sieva mani nesaprot. Nezinu, vai uzskatu pareizi vai ne, bet tāds nu ir mans uzskats... Nu un tagad pie galvenā. Mēs esam precējušies gadu, bet pazīstam viens otru jau ļoti sen...

Diemžēl tagad apstākli tādi, ka man jāstrādā ārzemēs, bet sieva dzīvo Latvijā. Tiekamies mēs katru otro mēnesi, un drīzumā jau plānoju atgriezties. Man liekas, ka viss mūsu attiecībās ir labi, viņa mīl mani un es ļoti mīlu viņu. Kā vien varu, no attāluma palutinu ar maziem pārsteigumiem. Bet problēma tāda, ka

viņai ir liela uzmanība no citu vīriešu puses.

Viņai ik pa brīdim kāds raksta sociālajos tīklos, bārstās ar glaimiem, savā veidā cenšas aplidot, izsaka dažādus komplimentus, no kuriem var saprast, ka, iespējams, viņi arī vēlētos ko vairāk nekā sarakstīties. Lieta tāda, ka mana sieva sarakstās ar viņiem! Nekas vairāk par sarakstīšanos un bilžu apmaiņu nav bijis. Mana sieva uzskata, ka tas ir normāli, ka viņa tā rīkojas, bet manā izpratnē tas nav pieņemami. Man nav pieņemami, ka mana sieva sūta svešiem vīriešiem savas bildes, atbild svešiem vīriešiem, kuri viņu aplido. Manī tas rada nestabilitātes sajūtu, tas sāpina manas jūtas pret viņu.

Rada nedrošību, jo dzīvē viss var gadīties...

Es uzskatu, ka mīlošai sievai tā nevajadzētu rīkoties, jo esam viens otram, un tādi gājieni apdraud laulības dzīvi, kura var būt ļoti burvīga. Dzīvē esam bijuši abi sāpināti iepriekšējās attiecībās. Kad sākām tikties, bijām par to runājuši, ka vēlamies tīras, patiesas attiecības, bet tagad nezinu, ko lai domāju... Kā lai rīkojos, man tas nav pieņemami, bet mana sieva uzskata savādāk.

Cerams, palīdzēsiet ar kādu padomu, paldies

Jānis

Lasi citas TVNET lasītāju grēksūdzes:

Komentāri (209)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu