Kā sadzīvot ar vīrieti... (42)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Daniela Vladimirova

Mīlestība ir ne tikai sekss. Sievietei ir dotas daudz plašākas iespējas, psiholoģiska manipulācija, tāda kā likt vīrietim kļūt greizsirdīgam vai arī kļūt pavedinošai, bet reizē arī atturīgai. Tomēr rodas jautājums, vai tā būs patiesa mīlestība.

Tādēļ sievieti interesē: "Kā likt viņam iemīlēties? Kā labāk viņu iepazīt?" un "Kā palīdzēt viņam iepazīt mani?" Kad vīrietis un sieviete viens otru vairāk iepazīst, viņu starpā var uzplaukt mīlestības zieds. Var arī neuzplaukt, toties savstarpējās attiecības būs daudz labākas un godīgākas.

Mīlestībai nepieciešama savstarpēja saderība jau no tās aizsākuma.

1. Necentieties karu dienu mainīt savu tēlu, ļaujiet, lai vīrietis pierod pie jūsu izskata.

2. Neradiet nemitīgi par sevi iespaidu, ka jums viss kārtībā un visu varat sasniegt pati.

3. Ieturiet zināmu robežu, kas liktu viņam saprast, ka ne vienmēr būs tā, kā viņš to vēlas.

4. Ļaujiet vīrietim izpausties, lai viņš justos vajadzīgs, tā mudinot neuzkrītoši palīdzēt jums.

5. Neaizmirstiet pateikties par dāvanām, lai arī tās dažreiz rada vilšanos.

6. Radiet viegluma sajūtu attiecībās, sakot: "Man ar tevi ir tik labi, kad esam kopā!"

7. Nesakiet frāzi: "Es zinu, tu esi tikai mans, tu piederi man!"

Vēl vīrietim ir svarīgi zināt, ka jūs redzat viņā aizstāvi, ka esat sajūsmā par viņa prasmēm... daudzpunktu vietā var būt: "Cik kolosāli garšo tevis ceptā omlete!" Svarīgi ir arī iemācīties atbildēt uz neērtiem jautājumiem, "aizejot" no tiem, tos pārfrāzējot, piemēram: "Cik tu pelni?" atbilde neitrāla: "Apmēram tik, cik visi šajā nozarē!" Vēl, ja jums jautājums šķiet neērts, atjautājiet: "Ar kādu mērķi jautā? Vai tiešām gribi to visu zināt?" Galu galā sakiet ar humoru balsī: "Tā ir slepena informācija!"

Tā vietā, lai aizvainotos par kādu uzdoto jautājumu, sāciet stāstīt, atainojiet visādus sīkumus un detaļas: "Kad es biju pie numerologa, viņš man teica, ka būtu labi, ja sakristu mans skaitlis 7 ar šā gada vibrāciju, vai tu nezini savu skaitli? Man ir līdzi formula, mēs varam izrēķināt, jo šogad utt..." Tas liek jautātājam sākt iedziļināties, un viņš vairs nākamreiz neuzdos jautājumus, uz kuriem nemaz patiesībā nevēlas saņemt atbildes...

Komentāri (42)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu