Oriģināli jautājumi puisim pirmajā randiņā! (43)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/studiodxavier

Pirmais randiņš parasti ir satraukuma pilns, daudzām meitenēm šķiet, ka varbūt tieši šis piusis būs īstais, par kuru viņa tā sapņojusi...

Mēdz būt puiši, kuri nav īpaši runīgi, viņiem ir diezgan zems pašnovērtējums, Tu taču arī nevari bez jēgas runāt vienā laidā, tā randiņš var izvērsties par katastrofu... Pašnovērtējums jebkuram puisim nokritīsies zem kritiskās robežas, ja uzdosi neērtus jautājumus. Tad kādus jautājumus vajadzētu uzdot, lai viņam atraisītos mēle?

Pirmām kārtām vajadzētu aizmirst par visiem banālajiem šablona jautājumiem - kā iet, kā laiciņš? Mēģini iedarbināt savu fantāziju un, kas nav mazsvarīgi, - centies būt ieinteresēta, klausoties viņa atbildes.

Piemēram, tu zini, ka viņš nodarbojas ar sportu. Vietā būs jautājums - kāpēc viņam patīk tieši šis sporta veids, cik sen viņš ar to nodarbojas?

Bēdīgāk, ja viņš nenodarbojas ne ar ko citu, kā vien spēlē datorspēles. Tādā gadījumā pavaicā, kas jauns šajā vidē, kādas jaunas spēles parādījušās, jo pati aizņemtības dēļ šajā sfērā daudz ko esi palaidusi garām. Tomēr jācer, ka šis nebūs tavs gadījums...

Diez vai ilgi jums izdosies apspriest pēdējā modeļa boksa cimdus, bet, kad jūti, ka saruna ir atraisījusies, vari pajautāt, kā viņš atpūšas, kādas ir viņa aizraušanās. Varbūt viņam patīk suņi kā tev vai arī iepriecina vecas filmas. Galvenais, lai saruna nenoved strupceļā un abiem ir interesanta. Ja atradīsiet kopīgu sarunas tematu, mulsums neiestāsies.

Vairumam puišu patīk, ja viņiem vaicā par bērnību. Pajautā, kādas ir viņa pirmās atmiņas, ar kuru no vecākiem ir tuvākas attiecības.Visiem vīriešiem patīk stāstīt par saviem sasniegumiem darbā, pajautā, kur viņš ir strādājis agrāk, kur strādā pašlaik.

Interesanta saruna var izvērsties, ja uzdosi tā saucamos tematiskos jautājumus, kā būtu, ja būtu.

Piemēram, kādu lomu viņš vēlētos nospēlēt, ja pēkšņi viņu uzaicinātu filmēties, ja viņam būtu dota iespēja izvēlēties, kur viņš vēlētos dzīvot, ko ņemtu līdzi uz neapdzīvotas salas utt.

Ja esat pazīstami nedaudz ilgāk, vari jautāt, kā pagājusi diena, kas interesants noticis. Ja arī atbilde tevi garlaiko un puisis gari sāk stāstīt garlaicīgas lietas, nesteidzies viņu pārtraukt, bet pamazām virzi sarunu citā gultnē.

Lai tev veicas un vasara bagāta randiņiem!

Komentāri (43)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu