Vīrieši par sieviešu rīcību, kas nogalina kaisli un tracina (174)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/bradhammonds

Raksts «Vīriešu viedoklis: galvenās sieviešu kļūdas attiecībās» nenoliedzami izraisīja plašus komentāru plūdus un aktīvu diskutēšanu. Šoreiz papildinājām šo tēmu ar dažām pašu komentētāju pieredzēm par to, ko tad sievietes attiecībās dara ne pa spalvai mūsu stiprajam dzimumam. Dāmas, aicinu arī jūs paust viedokli par pretējo - ko bieži piemirst vai, gluži pretēji, pārlieku daudz dara viņi, tā bojājot savstarpējās attiecības.

Daži raksta «Vīriešu viedoklis: galvenās sieviešu kļūdas attiecībās» komentētāju viedokļi. Pirms lasi, atceries par veselīgu humora izjūtu un spēju arī apskatīties uz sevi no malas.

«Dažas no sieviešu kļūdām:

1. Fiziskā forma ir jāuztur tikai auru laikā, pēc tam drīkst izplūst kā akvareļa glezna...

2. Saglabāt sevi formā nozīmē tikai badošanos...

3. Garastāvokļa maiņas, it sevišķi īpašajās reizēs :)

4. Vēlme kontrolēt otru, pamācīt un pārveidot.

5. Vēlme tērēt citu naudu, nenovērtējot, kādā smagā darbā tā ir nākusi.

6. Vēlme dot kopējā ģimenes darbā drusku mazāk, aizbildinoties ar ... neko, ar to, ka ir pelnījusi tāpat.

7. Aizdomīgi ilgas špaktelēšanās liek aizdomāties par to skaistumu, vai skaistums, kas pazūd, ja netīšām tam pieskaras vai sāk līt lietus, ir skaistums vai plika fasāde?

8. Bezjēdzīga ļerkstēšana par nenozīmīgām tēmām un citu cilvēku dzīvi.

9. Vēlme no viena tēviņa izspiest visu, ko izrāvusi no glancētajiem žurnālu raksteļiem.

10. Pasniegt naudu kā nebūtisku kopdzīves sastāvdaļu.

11. Mēģināt saturēt brūkošas attiecības ar bērna palīdzību, turot vīrieti par ķīlnieku.» (niks - Kuldīga)

«Ir viens brīdis,

kad bērni vairs neklausa, un tad parādās mānija «mācīt» vīrieti.

Aiziet līdz absurdam, kad sieva «pārvēršas par māti padsmitniekam»! Ja uz to vīrietis nereaģē, tad mācīšana pastiprinās... Ja vīrietis uz šo kairinājumu reaģē un grib to izbeigt, tad uguns pakulās! Un tas sākas ap +/- 40. Tieši tamdēļ it kā saskanīgi pāri šajā vecumā pašķiras. Izturēt ir grūti.» (niks - arnis)

Foto: flickr.com/bradhammonds

«Kas sievietēs kaitina?

1. Svētā govs - viņa bradā pa dzīvi kā nīlzirgs, atstājot aiz sevis sasistu trauku kaudzi. Nekad neatzīs, ka viņai nebija taisnība. Labāk nodedzinās visus tiltus un pēc tam vientulībā rīs asaras un lamās visu nolādēto vīriešu sugu.

2. Sērdienīte - viņa ir tik kautra, tik ļoti kautra. Viņa nemāk pateikt, ko grib. Viņa nezina, ko grib. Taču grib kaut ko skaistu un baltu un kaut kur tālumā. Bet ko īsti, tā arī nav izdomājusi.

3. Gatera brigāde -

viņa zāģēs un zāģēs, un zāģēs. Tēvu, brāli, vīru, dēlu.

Viņa visu zina un visu prot. Vīrieši viņas acīs ir kusli un bezjēdzīgi radījumi. Viņa. Visu. Zina. Labāk.

4. Baļķis - gultā viņa ir baļķis. Pēc viņas priekšstatiem, vīriešiem viņas vēlmes un erogēnās zonas ir jānolasa no acīm.

5. Radio - muti viņa aizver tikai, lai norītu siekalas.


6. Brigadieris -

viņai viss ir saplānots nākamajiem 50 gadiem.

Šovakar mēs ejam uz teātri. Rīt mēs braucam pie tavas mammas. Aizparīt meitai klases vakars, tādēļ atpakaļceļā jāieskrien mc². Jā, un tu taču pa dienu aizdzīsi auto uz ķīmisko tīrīšanu, vai ne? Starp citu, tev šonedēļ alga, vai ne? Atceries ieiet salonā xxx, es pirms nedēļas pasūtīju jaunus aizkarus virtuvei. Nē, maksājusi neesmu.

7. VDK - kas tas bija, kas zvanīja, ar ko tu runāji, kāpēc tu tagad pasmaidīji, par ko tu domā, vai es runāju pārāk ātri, kāpēc tu neatbildi, kā tev šī kleita, kāpēc tu klusē???? Tu mani vispār nekad neesi mīlējis!» (niks - tormalīns)

«Ja jums, dāmas, guļamistabā ir čipendeils, tad vai nu esat viņu par tādu veiksmīgi pataisījušas tieši jūs, vai kādas ļoti ļoti daudzas citas pirms jums. Lai tā lieta abiem patiktu un izdotos, ir jānododas ar visu sirdi un dvēseli. Nekautrējoties un stāstot, ko darīt, kā darīt. No jums vien pašām atkarīgs, vai draudziņš lenks jūs pie katras izdevības, vai muks kā velns no krusta. Tā ka katrā lietā vajag ar mēru, bet ar tiem mēriem ir, kā ir.

Bet nu, pats galvenais, nekad neaizmirstiet būt par Sievieti!

Un ļaujiet viņam būt par Vīrieti. Sarunājuši?» (niks - tormalīns)

«Mani kaitina:

1. Tas, ka jūs bieži gribat ņemt, bet negribat dot.

2. Jūsu liekuļošana ar draudzenēm, aprunāšana.

3. Kādreiz uztaisīt ēst nāktu tikai par labu.

4. No rītiem n-tās stundas tualetē - ātrāk var pārkrāsot cilvēku par zombiju Holivudas filmām.

5. Seksiņš kādreiz mums sagādā vairāk prieka nekā Tevis aizvešana uz kino, teātri vai koncertu..

6. Kad jūs nezināt, ko gribat.

7. Nekliegt, bet 100x skaidrot ar samīļošanu.

8. Jūsu nepacietība.

9.

Nesalīdziniet mūs ar citiem,

jo tad mēs zinām, ka ir mīļākās, kurām mēs patīkam, un to arī pierādām sev. (niks - Vecis)

«Visām problēmām pamatā biežāk ir tas, ka mūsdienās sieviete nespēj vai nevēlas nostāties aiz vīra. Vīrietim ir lēmējvara, un, ja sieviete to neatzīst, tad viņa nostājas pret vīrieti. Ar to vēloties panākt, ka vīrietis nostājas viņas pusē un atbalsta viņas pieņemto lēmumu. Sieviete neizprot to, ka būt atkarīgai no vīrieša nenozīmē būt atkarīgai tikai materiāli. Visa dzīve un ģimenes dzīve ir atkarīga no galvas un tā, vai ķermenis pakļaujas galvai. Tas nav pazemojums vai nevienlīdzība, tā ir kārtība.» (niks - Sviestelis)

«Ir jau labi, ja sieviete ir pašpietiekama. Nu labi, izcīnīja sievietes vienlīdzību. Bet problēma ir tad, kad sieviete paliek bez darba... Tad nez no kurienes sieviete pieprasa, ka vīra pienākums par sievu rūpēties. Un dubultproblēma, ka no ierastajiem tēriņiem sieviete neparko negrib atteikties. Nu tad ar parādās īstā sievietes būtība...» (niks - Kaspars)

«Mani kaitina vakarā dzirdēt: «Kāpēc tu man nepiezvani?» Jopcik, man diena paiet vāveres ritenī un telefonu nevaru no rokas izņemt. Nu

nav man darbā laika pusstundu bezjēdzīgi vāvuļot, cik ļoti es tevi mīlu

un kur mēs sestdien aizbrauksim. Par to tak visu vakaru jau runājām. Kas tā sieviešiem par modi 5x dienā zvanīt vai prasīt, lai piezvana, un bezjēdzīgi runāt par neko?» (niks - DDT)

Ja par šo tēmu vēlies paust savu viedokli plašāk, raksti: woman@tvnet.lv

Komentāri (174)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu