Šakira gaida otro bērniņu (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kolumbiešu dziedātāja Šakira gaida sava otrā bērniņa piedzimšanu, «Fox News Lation» apstiprinājis kāds tuvs mūziķes draugs.

37 gadus vecajai dziedātājai un viņas partnerim - futbolistam Žerāram Pikē - jau ir deviņus mēnešus vecs dēliņš Milans.

Pāris otrā bērna gaidības vēl nav apstiprinājis, bet «Fox News Latino» avots izteicies, ka viņi «šoruden pirks rozā drēbītes».

Šakira iepriekš izteikusies, ka būtu gribējusi kopā ar Žerāru veidot lielu ģimeni, tomēr karjeras dēļ šos plānus nācies atlikt. «Ja nebūtu manu mūzikas projektu, es jau būtu atkal stāvoklī. Es gribētu kādus astoņus vai deviņus bērnus ar Žerāru - pati savu futbola komandu,» sacījusi mūziķe.

Kā jau ziņots, nesen Šakira kļuva par pirmo mūziķi, kuras konts sociālajā tīklā «Facebook» izpelnījies 100 miljonus «man patīk» atzīmju.

Viņai pieder arī rekords par visvairāk «man patīk» ieguvušo fotogrāfiju. Attēls, kurā viņa redzama šī gada Pasaules kausa futbolā noslēguma ceremonijā, četru dienu laikā savāca 3,5 miljonus patikas apliecinājumu.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu