Trīs sieviešu tipi, kurām draud palikšana vecmeitās... (144)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mēs zinām daudz fantastisku sieviešu, kuras kaut kādu sakritību pēc visu laiku ir vienas. Liekas, ka vīrieši no viņām izvairās un nevēlas sākt ilgstošas attiecības. Kāpēc tā? Kas raksturo šo sieviešu tipus?

Trīs sieviešu tipi, kurām draud palikt dzīvē vientuļām, raksta magazine.foxnews.com.

Negatīvā harpija

Kad tu stāsti par savām kāzām, viņa tev sāk stāstīt par dramatiskajiem šķiršanās statistikas datiem. Kad tu runā par saviem panākumiem diētas ievērošanā, viņa to visu nosauks par absurdu veselības bendēšanu. Kad tu atklāsi, ka tev ir jauna aizraušanās, - viņa vien pasmaidīs un teiks: ne uz ilgu laiku! Vienmēr visas dzīves situācijas tiks skatītas no negatīvās puses.

Lai uz kuru pusi skaties - visur cinisms, melna ironija un negatīvisms.

Pat ja viņa atradīs sev ideālu vīrieti, kuram netraucēs viņas negatīvais skats uz lietām, viņš nespēs izturēt viņas negatīvismu attiecībā pret sevi. Kompleksu un trūkumu ikdienišķā izcelšana vīrieti noskaņo tā, ka tik tiešām viņam šeit vairs nav ko darīt - jālaižas lapās...

Pārlaimīgā jaunava

Pilnīgi pretēja ir sieviete, kura visur saskata tikai un vienīgi pozitīvo. Savā ikdienā, dzīvē, draugos, bezpajumtniekos uz ielas, kriminālos pasaules notikumos, nekvalitatīva produkta iegādē utt. Visur spīd saule un dzīve ir fantastiska! Jā, tas nav slikti un vīrieši arī mīl smaidošas un pozitīvas drostaliņas, taču te tas svārstās uz robežas ar naivumu un lētticību. Varētu pat teikt, mazliet trulumu...

Vīrietim var sākt likties, ka viņa neko no dzīves nesaprot - un tikai smaida!

Tas ir normāli ka dzīvē ir melnie periodi un attiecībās ir krīzes, bet, ja tev blakus esošais cilvēks neko tādu neredz un līdz ar to nevēlas mainīt, - kļūst grūti dzīvot kopā!

Ticīgā nevainība

Sieviete, kura savās neveiksmēs vainos visbiežāk likteni vai uzlikto lāstu. Viņas dzīvi ietekmē Dievs vai citas enerģijas, un no tām arī viss ir atkarīgs. Horoskopu lasīšana un orākula skatīšana ir viņas ikdiena. Apsēstība ar Mēness kalendāru un citām lietām, kas savā veidā spēj skaidrot jebkādus notikumus. Viņa gaida un nevēlas pati ko dzīvē mainīt.

Pat ja ūdens smeļas mutē - viņa cerēs uz Noasa šķirstu, nevis meklēs laivu.

Vīrietis ir pārāk tendēts uz konkrētu rīcību, nevis abstrakcijām un pārlieku filosofiju par citiem spēkiem...

Kādus tu pazīsti sieviešu tipus, kurām visticamāk draud vientulība?

Komentāri (144)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu