Ideālā sieviete. 6 sieviešu tipi, kurus meklē vīrieši (41)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Par kādu sievieti sapņo vīrieši? Kāda, pēc vīriešu domām, ir ideāla sieviete? Lūk, sešas svarīgākās sieviešu lomas vīrieša dzīvē!

1. Viena no svarīgākajām sievietes lomām vīrieša dzīvē ir mīļākās loma. Jāatzīst, ka sekss ieņem ļoti nozīmīgu vietu vīrieša dzīvē. Katra sieviete var būt laba mīļākā. Nevajag baidīties ļaut vaļu fantāzijai. Tomēr, lai sāktu fantazēt, vajadzētu iepriekš iegūtu kaut vai pamatzināšanas par vīrieša seksualitāti. Esi kārdinoša, izdomas bagāta, lai tavs mīļotais negarlaikotos. Pacenties uzzināt sava mīļotā vīrieša seksuālās vēlmes, varbūt varat tās kopā īstenot.

2. Ļoti daudzi vīrieši sapņo par sievieti, kura būs mūza viņu dzīvē. Reālajā dzīvē tā ir labas draudzenes loma, kura viņu iedvesmo un palīdz realizēt profesionālās sfēras mērķus. Vīrietim ir svarīgi zināt, ka sieviete vienmēr būs viņa pusē. Viņš grib dzirdēt, ka tieši viņš ir vislabākais, visizcilākais, viņš vienkārši grib dzirdēt uzslavas.

Foto: PantherMedia/ScanPix

3. Vīrieši, kuri ir pieraduši pie māmiņu gādīgās aprūpes, meklē sievieti, kura par viņiem rūpēsies tā, kā to ir pieraduši sagaidīt no māmiņas. Viņi vēlas būt lutināti, aprūpēti, glāstīti, bet bez jebkāda mājiena par viņu vājumu.

4. Vīrietim ir nepieciešams draugs, uz kuru viņš var paļauties, kam var uzticēties, ar kuru var pārrunāt darba un finansiālās problēmas. Ja sieviete spēj būt šāds saprotošs draugs, tad vīrietis ļoti augstu to spēj novērtēt. Sievietes spēja uzklausīt šajā gadījumā ir vissvarīgākā. Visbiežāk vīrieši negaida no sievietes konstruktīvu atbildi, kā atrisināt radušos problēmu, bet gan iespēju dalīties ar sev tuvu cilvēku grūtā brīdī. Vīrieti neinteresē gari, emocionāli spriedelējumi, bet gan īsa, konstruktīva saruna par svarīgāko.

5. Vīrieši sapņo par sievieti, ar kuru viņi varētu lepoties - gudra, inteliģenta, skaista, ar humora izjūtu. Tomēr katram vīrietim ir savi priekšstati par to, kādai ir jābūt inteliģentai un skaistai sievietei.

Foto: PantherMedia/ScanPix

6. Lielākā daļa vīriešu nepievērš pārāk lielu uzmanību kārtībai un tīrībai un ar lielu prieku visus mājas pienākumus vēlas uzvelt sievietei. Tomēr ar to vajadzētu uzmanīties. Dažkārt sievietes ar prieku uzņemas pilnīgi visus mājas pienākumus, līdz pat naglu sišanai un dažādu instalāciju labošanai, cerot, ka vīrietis slavēs viņu kā izcilu darbarūķi un vislabāko mājsaimnieci. Tomēr lieta tāda, ka vairums vīriešu mājas darbus neuzskata par darbu, pēc viņu domām, tā ir «mājās sēdēšana un nekā nedarīšana». Nevajag cerēt, ka vīrietis ievēros un priecāsies, ka mājās valda ideāla tīrība un pat izlietne vannas istabā netek.

Katrai sievietei ir jāatceras, ka vīrieši, meklējot ideālu sievieti, ir ļoti prasīgi. Tas tomēr nenozīmē, ka viņi ir prasīgi arī paši pret sevi.

Komentāri (41)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu