6 iemesli, kāpēc satikties ar vīrieti, kurš nebaksta telefonu! (25)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mēs un sociālā vide nu jau ik dienu esam vienoti: rīts sākas un arī beidzas ar viedtālruņa pārlūkošanu. Vēl trakāk, kā reiz jau rakstījām: daži to paspēj pat mīlēšanās laikā! Tieši tāpēc ir interesanti satikt cilvēku, kuram šī sociālā pasaule ir pilnīgi sveša... Vai tu varētu satikties ar šādu vīrieti?

Lūk, seši iemesli, kāpēc šāda tipa vīrieši - kuri nav aktīvi sociālajā pasaulē, ir interesanti, raksta elitedaily.com:

1. Viņš vienmēr būs spontāns un ar asprātīgām idejām

Kad top garlaicīgi, viņš vienmēr izdomās ko jautru. Cilvēkam ir dabā meklēt nodarbi, kas aizrautu un liktu justies labi.

Ko mēs darām, kad mums paliek garlaicīgi? Pareizi! Ņemam telefonu

un skatāmies, kas jauns sociālajos tīklos... Diemžēl. Līdz ar to mums zūd izdoma, kā sevi nodarbināt, ja telefona nav pie rokas...

2. Viņš pamana sīkumus

Cik gan bieži redzam restorānos pārīšus, kas sēž un baksta savus telefonus! Gribas jautāt, vai maz puisis atceras, kas viņai bija mugurā? Vai dāma ievēroja, ka viņam šodien ir citāds matu griezums? Visticamāk, ka ne... Turpretī šis vīrietis gan pamanīs visas detaļas un sīkumus. Tas arī veidos jūsu sarunu, kas ir attiecību atslēga!

Foto: PantherMedia/ScanPix

3. Tev tiek pievērsta lielāka uzmanība...

...nekā tad, ja tavs vīrietis ir uz randiņu atnācis kopā ar telefonu.

4. Viņš savus lēmumus nemaina!

Parasti mums liek šaubīties plašas iespējas, kas ir publicētas internetā.

Ja ko nezinām - prasām meklēšanas programmai,

kas rada galvā vēl lielāku apjukumu. Viņš zinās, ko grib, jo sen jau būs izlēmis. Un noteikti tam būs pamats, kāpēc šāds lēmums...

5. Viņu neinteresē citu dzīve

Un tas, ko citi domā par viņu. Viņš zina, ko no dzīves gaida, un uz to arī iet, nevis ik dienu skatās citu cilvēku dzīvēs.

Viņš dzīvo savu dzīvi!

6. Tev nav jāuztraucas par čatu ar citu sievieti

Telefona bakstīšana vienmēr liek aizdomāties par iespējamo neuzticību... Turklāt interneta platforma ir ļoti slidīga sānsoļiem. Nav telefona, nav uztraukuma. Tu par savu vīrieti esi droša tāpat!

Vai tu varētu satikties ar šādu vīrieti? Un cik pati esi atkarīga no dzīves sociālajos tīklos?

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu