Kāpēc vīriešiem patīk sievietes - maitas? (159)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Daudzas jaunas meitenes sapņo par to, ka spēs kļūt par maitām. Vai vīriešiem tiešām patīk maitas, vai maitām vieglāk iekarot vīriešu sirdis?

Tagad tiek organizēti pat kursi, kuros apmāca meitenes, kā kļūt par profesionālām maitām, raksta «tochka.net».

Kas ir maita?

Sieviete - maita pūlī ir uzreiz pamanāma. Pirmkārt sieviete - maita ir pašpārliecināta. Viņa skaidri zina, ko vēlas no vīrieša un apkārtējiem cilvēkiem. Šai sievietei ir ass skatiens, katra viņas kustība ir pārdomāta, bet nevar teikt, ka šī sieviete ir savtīga.

Viņa ir pārliecināta par savas rīcības pareizību; pat ja viņa šaubīsies, viņa to nekad neizrādīs.

Ko vīrieši novērtē sievietēs - maitās?

Vispirms vīrieši novērtē, ja šādas sievietes uzvedība ir pilnīgs pretstats viņa dzīves plūdumam. Kustīga, aktīva, izlēmīga, avantūriste - šīs īpašības raksturo sievieti - maitu. Viņa vīrieša dzīvei piešķir jaunas krāsas un ar to iekaro vīrieša sirdi.

Katra diena kopā ar šādu sievieti ir kas jauns.

Šodien viņa ir jauka un smaidīga, nākamajā dienā drūma, dažreiz var būt pat rupja.

Šāda sieviete ir lielisks lādiņš vīrietim. Viņam vienmēr jābūt labākam par sievieti - maitu, vīrietim ir kur tiekties un augt, tas viņu notur blakus šādai sievietei.

Vai tiešām ir jākļūst par maitu?

Daudzi uzskata, ka par īstu maitu nevar kļūt, par īstu maitu piedzimst. Protams, piešķirt dzīvei jaunas krāsas un dzirkstis vajag, bet pārvērst sevi par monstru nav vērts.

Komentāri (159)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu