Dīvainākie slavenību bērnu vārdi (29)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Saka, ka vārda došana bērnam ir ļoti nozīmīgs un savā ziņā liktenīgs process, jo vārds spēj daļēji raksturot bērna raksturu un ietekmēt pat viņa dzīvi. Protams, ka katra bērns ir īpašs un vecāki novēl savam bērnam to labāko. Iespējams, arī dažas zvaigznes tāpēc savām atvasēm devušas šādus vārdus.

 
Foto: AP/ScanPix

Bruklins Džozefs Bekhems (Brooklyn Beckham)

Deivida un Viktorijas Bekhemu dēls. Patiesībā, tieši Bekhemi bija tie vecāki, kuri aizsāka bērniem likt vārdus, kas saistās ar ģeogrāfiskiem vietu nosaukumiem.

1999. gada 4. martā piedzima Bekhemu pirmais dēls Bruklins. Kāpēc tieši Bruklins? Izrādās, ka kaut kur šajā Ņujorkas rajonā mazais zēns ticis ieņemts...

Foto: AP/ScanPix




 
Foto: AP/ScanPix

Tenesijs Džeims Tots (Tennessee James Toth)

Vecāki: aktrise Rīza Viterspūne un aģents Džims Tots. Savu trešo bērnu aktrise Rīza Viterspūne nosauca par godu Tenesī (agrāk arī Tenesija) štatam. Tiesa, kāpēc - nav zināms, taču noteikti kaut kāds šifrējums šai izvēlei ir!

Foto: facebook.com/ReeseWitherspoon
 
Foto: instagram.com/gwenstefani

Apollo Bovijs Smits (Apollo Bowie Smith)

Vecāki: dziedātāja Gvena Stefānija un rokzvaigzne Gevins Rosdeils. Kāpēc trešo dēlu abi nosaukuši šādi - dieva Apolona, kosmosa kuģa vai Manhetenas teātra vārdam par godu, arī ir tikai minams.

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: instagram.com/shakira

Milans Pikē - Mebaraka (Milan Pike Mebarak)

Vecāki: dziedāja Šakira un futbolists Žerārs Pikē. Turpinot sarakstu ar bērnu vārdiem, kuriem ir ģeogrāfisku vietu nosaukums - arī dziedātāja Šakira savu pirmdzimto nosaukusi Itālijas pilsētas Milānas vārdā (tikai vīriešu dzimtē). Vai arī bērna tēvs, Žerārs Pikē, kurš spēlē klubā «Barselonas» , ir šīs idejas autors?

Foto: ITAR-TASS/Scanpix

 
Foto: AP/ScanPix

Īdžipts Dīns (Egypt Dean)

Vecāki: dziedātāja, pianiste Alīša Kīza un mūzikas producents Swizz Beatz. Kā skaidro abi vecāki, dēla vārds ir dots par godu Āfrikas valstij Ēģiptei.

Foto: instagram.com/aliciakeys

 
Foto: Reuters/ScanPix

Norta Vesta (North West)

Vecāki: TV realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana un reperis Kanjē Vests. Kima un Kanjē savas meitas vārdu izvēlējās nevis pēc konkrētas ģeogrāfiskas vietas nosaukuma, bet pēc virziena - ziemeļiem! Kopā ar uzvārdu Vesta (West) varam latviskot - Ziemeļrietumi. Vai meitiņai augot un mācoties ģeogrāfiju, būs kādi pārpratumi skolā?

Foto: Reuters/ScanPix

 
Foto: Reuters/ScanPix

Sammera Raina Ratlere (Summer Rain Rutler )

Vecāki: dziedātāja Kristina Agilera un Metjū Ratlers. Dziedātāja Kristina Agilera nekad nav īpaši aizrāvusies ar hipiju mūziku un dzīvesveidu, taču savai meitiņai deva vārdu - «Vasaras Lietus» (Summer Rain)? Kā māksliniece reiz atzina, meitas vārdu domājot, viņa vadījusies pēc emocijām. Neviens parasts vārds viņai nesniedza tādu gandarījumu, kā iedomājoties siltu lietu vasarā...

Foto: instagram.com/xtina

 
Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix/publicitātes foto

Blū Aivija Kārtere (Blue Ivy Carter)

Vecāki: mūziķi Bejonsē un Jay-Z. Jay-Z mīļākā krāsa ir zilā. Reiz pat viņš ir mēģinājis patentēt kādu no zilās krāsas toņiem. Krāsa reperim patikusi tik ļoti, ka viņš bija gatavs tā nosaukt paša meitiņu. Kāpēc otrs meitiņas vārds ir efeja (Ivy), nav zināms, bet kopā izklausās gana eksotiski!

Foto: Reuters/ScanPix

 
Foto: AP/ScanPix

Talula Bella Brūsa (Tallulah Belle)

Vecāki: aktieri Demija Mūra un Brūss Vilis. Diezgan neticami, bet jaunākā meita Talula ir nosaukta sporta zirga vārdā. Talula ir veiksmīgā sporta zirga vārds, uz kura panākumiem Brūss lika lielas naudas summas likmes.

Foto: AP/ScanPix

 
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kal-El Keidžs (Kal-El Cage)

Vecāki: aktieris Nikolass Keidžs un Elisa Kima. Nikolass, kā jau kaislīgs komiksu fans, savu dēlu nosaucis par godu Supermena varonim - Kal - Els, kurš piedzima uz tālas Kriptonas planētas.

 
Foto: instagram.com/gwynethpaltrow

Epla Blaita Elisone Mārtina (Apple Blythe Alison Martin)

Vecāki: aktrise Gvineta Paltrova un mūziķis Kriss Mārtins. Kāpēc abu meita ir nosaukta par Ābolu (Apple) īsti nav skaidrs, bet kā skaidro Gvineta - vārds izraudzīts pēc labskanības principa.

Foto: instagram.com/gwynethpaltrow

 
Foto: AP/ScanPix

Bears Blū (Bear Blue)

Vecāki: aktrise Alīsija Silverstone un basketbola treneris Kristofers Džareki. Kāpēc Alīsija nosauca savu dēlu par Zilo Lāci (Bear Blue) nav zināms...

Foto: twitter.com/AliciaSilv

 
Foto: AP/ScanPix

Bears Bleizs Vinslets (Bear Blaze Winslet)

Vecāki: aktrise Keita Vinsleta un uzņēmējs Neds Roknrols. Kāpēc Keita savu dēlu nosaukusi par Lāci (Bear), nav zināms.

Foto: instagram.com/winslet_fever

 
Foto: facebook.com/SparrowMadden

Sparovs Džeimss Midnaigts Madens (Sparrow James Midnight Madden)

Vecāki: Aktrise Nikola Ričija un grupas «Good Charlotte» dalībnieks Joels Madens. Interesanti, kāpēc bērna vārds ir Zvirbulis (Sparrow)?

Foto: facebook.com/SparrowMadden
Komentāri (29)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu