Keita un Viljams vienmēr ir vēlējušies bērnus ar nelielu vecuma atšķirību (10)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kā vēsta «Mirror», kāds karaliskajai ģimenei tuvu stāvošs avots ir apgalvojis, ka Kembridžas hercogs un hercogiene vienmēr ir vēlējušies saviem bērniem nodrošināt bērnību līdzīgu viņējai – dzīvošanu ģimenē, kurā ir bērni ar nelielu vecuma atšķirību.

Keita ir tikai vienu gadu vecāka par Pipu. Viljams par Hariju ir vecāks tikai divus gadus. Karaliskais pāris vienmēr ir vēlējies savu ģimeni plānot līdzīgā veidā. Kāds ģimenei tuvu stāvošs avots skaidroja, ka Kembridžas hercogs un hercogiene vēlas bērnus ar nelielu vecuma atšķirību, lai viņi varētu piedzīvot vecākiem līdzīgas bērnības. 32 gadus vecā Keita atklāja, ka pašlaik gaida savu otro bērnu. Viņa cer, ka pirmajam dēlam, 13 mēnešus vecajam

Džordžam, un jaunajam mazulim būs spēcīga savstarpējā saikne.

Viņa uzskata, ka viņai ar māsu tik labas attiecības ir mazās vecuma starpības dēļ – Pipai ir 31 gads. Ģimenes avots apstiprināja, ka arī princis Viljams uzskata, ka viņa attiecības ar Hariju ir labas mazās vecuma (2 gadi) starpības dēļ.

Keita, kura pašlaik

ir septītajā grūtniecības nedēļā,

cieš no rīta nelabuma, kā dēļ viņa nonāca slimnīcā arī laikā, kad bija stāvoklī ar Džordžu. Šis sindroms skar apmēram trīs no 20 grūtniecēm, tomēr savā ekstrēmākajā formā tas sastopams retāk. Ar ekstrēmu formu jāsaprot tas, ka nelabuma dēļ grūtniece jānogādā slimnīcā.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu