Tu vari noīrēt savu sapņu vīrieti! (36)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Viņš tev vairs nepērk ziedus? Nelutina ar pārsteigumiem un neveic masāžu? Tu jūties aizmirsta? Lūk, ir risinājums - noīrē sev vīrieti, kurš tevi apkalpos un dievinās, kamēr vien ritēs nomas laiks.

Amerikā darbojas uzņēmums «ManServants», kur par 125 dolāriem stundā tu varēsi tikties ar vīrieti, kurš visu atvēlēto laiku tev pakalpos un izpildīs tavas iegribas. Uzņēmums pašlaik darbojas Sanfrancisko, un tā devīze ir: «Džentlmeņi, kuri katrai sievietei liks sajusties kā karalienei!»

Firma savām klientēm piedāvā vēlamo džentlmeni izvēlēties īpaši detalizēti: noteikt viņa vēlamo apģērbu, atribūtiku un pat izvēlēties vārdu, uz kuru viņš klientei atsauksies kā sunītis.

Vīrietis sievietei var dziedāt un spēlēt ģitāru, vest uz randiņu, runāt ar jebkādu ārzemju akcentu, demonstrēt savus muskuļus, iejusties fotogrāfa lomā vai apkalpot baseinā utt.

Klientes var arī vīrieti noīrēt uz visu dienu par 700 dolāriem. Vīrieši paraksta līgumu, ka ar klienti nepārgulēs.

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu