Pēc 30 gadiem vairs negaidām prinčus baltā zirgā?! (75)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pēc 30 gadiem vairs negaidām prinčus baltā zirgā, esam ar pietiekami lielu pieredzi, ir izveidojusies karjera, ir samērā ierobežots brīvais laiks, bet tajā pašā laikā gribam ko stabilāku un nobriedušāku attiecībās, nevis tikai vienas nakts sakarus. Kur iepazīties? Sarunā piedalās iepazīšanās kluba «Meet me» valdes loceklis Rolands Melnalksnis, kā arī astroloģe Anita Masaļska.

Ne vienmēr jaunības emocijas izrādās vienojušas uz visu mūžu un bieži, sasniedzot 30, iestājas personības briedums- un sieviete sāk skatīties kritiskāk uz līdzceļa gājēju un mēdz izšķirties, jo vairs nav pa ceļam. Ko darīt šādā situācijā? Kur iepazīties?

Piedāvājums iepazīties ir varen plašs un iepazīties var jebkur- sākot no trepju telpas, izejot no dzīvokļa un beidzot ar dažādiem iepazīšanās klubiņiem, piemēram, iepazīšanās klubs «Meet me»! Jebkurā vecumā katrs cilvēks grib atrast savu otro pusīti. Klubs «Meet me» ir izveidots, lai vientuļas sirdis atrastu viena otru. Ja blakus ir savs tuvs cilvēks, dzīvot ir daudz vieglāk., viss ir daudz brīnišķīgāks un jaukāks. Klubā «Meet me» iepazīšanās notiek caur katalogu- interesents atnāk, aplūko jau iesūtītās fotogrāfijas, aizpilda anketu un ja otram cilvēkam arī ir radusies interese, tad var tikt norunāta tikšanās. «5 gadu laikā ir izveidojušies 46 pāri,» atzīst iepazīšanās kluba «Meet me» valdes loceklis Rolands Melnalksnis.

Lielbritānija ir veikts interesants pētījums- cilvēki lielākoties (70%) gadījumos iepazīstas darbā, jo mēs taču lielu mūža daļu pavadām darbā.

Izmisums atgrūž

«Jo sieviete kvēlāk vēlas iepazīties, jo destruktīvāk tas sanāk un līdz ar to tas ved uz nekurieni. Tas ir līdzīgi kā mums gribas ēst un ejam uz veikalu un sapērkam daudz ko tādu, kas nemaz nav vajadzīgs. Ja sieviete ir harmonijā un apmierināta ar sevi, tad vīrietis uzradīsies arī tāpat,» secina astroloģe Anita Masaļska.

Vēl ļoti interesanta ir tā sauktā 40 gadnieku krīze, kad vīrietis «sāk mest» acis uz daudz jaunāku sievieti. Kāpēc tā notiek? Jo 40 gadus vecs vīrietis «nepavelk» 40 gadus veco sievieti, kura ir izglītota, labi situēta, ar saviem mērķiem un vēlmēm. Un tad šis vīrietis paņem palielināmo stiklu un mēģina saskatīt ko sliktu šajā veiksmīgajā sievietē, kaut pāris smieklu krunciņas, un metas pie jaunākas. Bet cik ilgi jaunajai sievietei būs interesants pusmūža turīgais vīrietis? Ne ilgi..

«Ne visiem cilvēkiem jābūt pa divi,» interesantu atziņu izsaka astroloģe Anita Masaļska. «Sievietes var dzīvot brīnišķīgu dzīvi arī vienas pašas un nevajag par katru cenu gribēt, lai būtu vīrs. Ja gribas seksa partneri, nav problēmu to sameklēt.»

Būsim veiksmīgas, harmoniskas sievietes un ĪSTAIS atnāks pats!

Komentāri (75)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu