Vīrieši mīl citādi jeb atceries trīs «A»... (96)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Ariadna Bruna

Cik gan bieži mēs mēdzam čīkstēt, ka vīrietis atkal jau aizmirsis pārsteigt ar ko romantisku vai nav licis sajusties kā sievietei ar lielo burtu... Mīļā, atslābsti! Pieņem to, ka vīrieši mīl citādi, un patiesībā viss, kas tev ir jāatceras, ir trīs «A»!

Populārais ASV TV šovu vadītājs Stīvs Hārvijs uzskata, ka mums, dāmām, ir jābeidz uzspiest vīriešiem savu mīlestības definīciju un jāpamēģina pieņemt faktu, ka mīlestību var izprast arī savādāk.

«Vīrieša mīlestība ietilpst tikai

trijās kategorijās jeb trīs «A» - Atzīt, Apgādāt un Aizsargāt!

Iespējams, vīrietis ar tevi kopā neies pirkt jaunu kleitu ballītei, bet viņš noteikti tevi uz to pavadīs un lepni iepazīstinās ar citiem kā ar savu draudzeni - kas nozīmē «atzīt». Vīrietis nesēdēs pie tavas gultas, turot roku, kad būsi slima, bet viņš parūpēsies, lai visi ārsta norādījumi tiktu ievēroti, uzsildīs zupas katlu un uzmanīs, lai viss būtu labākajā kārtībā, līdz tu atkal būsi vesela, - kas nozīmē «apgādāt». Vīrietis no brīva prāta nemainīs autiņus, nemazgās traukus un nemasēs tev kāju pēdas pēc karstas vannas, taču vīrietis, kas tevi mīl, pārbīdīs kalnus un pārstaigās okeānus, bet nepieļaus, lai ar tevi notiktu kas slikts, - kas nozīmē «aizstāvēt». Ticiet tam,» savā grāmatā vīriešu mīlestības izpratni skaidro Stīvs Hārvijs.*

*(Citāts no S. Hārvija grāmatas «Rīkojies kā sieviete, domā kā vīrietis»)

Ja, izlasot šo citātu, atpazīsti savu vīrieti, vari ticēt, ka viņš ir tevī iemīlējies.

pāris mīlestība
pāris mīlestība Foto: PantherMedia/ScanPix

Atzīt

Ja vīrietis mīl, viņš vēlas visiem skaļi paziņot: skatieties, tā ir manējā sieviete! Vīrietis, kas atklāti atzīst tevi par savu, skaidri un gaiši norāda pārējiem vīriešiem, ka šī sieviete ir kopā ar viņu. Šī atzīšana nozīmē, ka viņš ir gatavs saistībām.

Vīrietis atklāti atzīst, kādi ir viņa nolūki, un pasaka to cilvēkiem, kam šī informācija ir svarīga.

Atklāta atzīšana ir svarīga, lai arī tu uzzinātu, vai vīrietim attiecībā uz tevi ir nopietni nolūki.

Apgādāt

Tiklīdz vīrietis tevi ir atklāti atzinis un tu esi viņam atbildējusi ar to pašu, viņš sāks par tevi gādāt. Tā ir vīriešu pamatdefinīcija - būt apgādniekam. Ja tu atļaujies apšaubīt, vai vīrietis ir spējīgs tevi apgādāt ar visu, kas tev vajadzīgs, - tu nokauj viņa ego. Atceries, kas motivē vīrieti: īsts vīrietis dara visu, kas vajadzīgs, lai nodrošinātu, ka cilvēkam, kurus viņš mīl, ir ko ēst, vilkt mugurā un jumts virs galvas, ka viņi ir apmierināti ar dzīvi un labi aprūpēti. Ja vīrietis to nevar nodrošināt,

viņš nav nekāds vīrietis - vai, precīzāk, viņš nav tavs vīrietis, jo viņš reiz nodrošinās tādu dzīvi citai sievietei, kas neesi tu.
Foto: PantherMedia/ScanPix

Aizstāvēt

Kad vīrietis mīl, viņš ir gatavs iznīcināt katru, kas pasaka vai nodara, vai pat tikai iedomājas nodarīt tev ko sliktu. Ja vīrietis ir tevi atzinis, tas nozīmē, ka tu esi vērtība viņa acīs un viņš darīs visu, lai aizstāvētu to, kas ir vērtīgs.

Aizstāvēt ne vienmēr nozīmē lietot brutālu spēku.

Vīrietis aizstāvēs arī citādi. Dodot padomu, izpildot kādu darbu, kas tev ir, piemēram, pārāk bīstams.

Jā, vari arī turpināt čīkstēt «kāpēc mans vīrietis to visu nedara?» - bet visbiežāk tas notiek tāpēc, ka viņiem to neviens - īpaši mēs pašas, sievietes, neprasām.. Mēs gribam būt neatkarīgas, maksāt pusi rēķina, sevi aizstāvēt un apgādāt... Kur tad paliek vieta vīrietim?

Komentāri (96)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu