3 lietas, bez kurām vīrietis attiecībās neizturēs ilgāk par 90 dienām (162)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Jau nesen rakstījām par populārā ASV TV šovu vadītāja Stīva Hārvija definētajiem 3 «A», kas raksturo vīrieša mīlestību. Atceramies, tie bija - atzīt, apgādāt un aizstāvēt. Kas tad ir tas, ko vīrieši gaida no mums pretī?

Atbalsts

Vīrietim ir jāsajūt, ka sieviete pret viņu izturas kā pret karali - pat ja viņš tāds ne tuvu nav. Vīrietis dzīvo pastāvīgā saspringumā., vērtējot citus vīriešus, sacenšoties un gatavojoties aizstāvēt visu vērtīgo, kas viņam piedzer, - tostarp mūs. Atnākot mājās, vīrietis grib atslābt, izjust rūpēšanos un dzirdēt kaut nedaudz uzslavas. Jo vairāk sieviete vīrietim liks justies īpašam, jo vairāk viņa par to saņems pretī. Kas gan var būt saldāks vīrieša ausīm par tekstu: «Mīļais, es pat nevaru izstāstīt, cik ļoti novērtēju to, ko tu dari manis (un bērnu) labā.» Šie vārdi dod spēku un liek vīrietim strādāt vēl smagāk un censties ģimenei nodrošināt vēl vairāk. «Sievietēm var likties, ka vīrietim, kurš ir stiprs un nemīl bieži apkampties, nav vajadzības pēc iedrošinājuma. Tomēr tas tā nav. Sieviete, kura pasaka:

«Tu esi tik stiprs, tu esi viss, kas man vajadzīgs,» - var būt droša, ka saņems visu

un vēl vairāk,» pārliecināts ir Stīvs Hārvijs.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Lojalitāte

Sievietes mīlestība ir emocionāla, izjusta, gādīga, maiga un visaptveroša. Tā ir stipra kā klints. Ja sieviete mīl, viņa savam vīrietim būs uzticīga. Bet vīriešu mīlestība ir lojalitāte. "Mēs vēlamies, lai jūs mums izrādītu savu mīlestību, esot lojālas. Tas nozīmē: lai notiktu, kas notikdams, jūs paliksiet ar mums. Pat ja mūs atlaiž no darba, mēs zinām, ka jūs nemetīsieties prom. Un, pat ja istabā ienāktu Denzels Vašingtons, kam nauda birst no kabatām, kurš pats lido pāris pēdu virs zemes un burtiski mirdz no slavas... jūs vēl ciešāk satversiet sava vīrieša roku un teiksiet: "Es negribu nevienu, jo mans vīrietis ir vienīgais," savu versiju par vīrieša mīlestību apraksta Hārvijs.

Uzticība - tā ir vīrieša mīlestība.

Ja sievietes uzticība ir īsta un neviltota, vīrietis viņas dēļ apgriezīs pasauli kājām gaisā.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Šo nebija grūti uzminēt - jā, vīriešiem ir vajadzīgs sekss! Viņi to mīl. Var vīrietim atņemt māju, darbu, auto, bet, lūdzu, neatņemiet viņam seksu... «Visas emocionālās darbības - runāšana, apskāvieni, sadošanās rokās, garīgās saiknes nodibināšana - tas viss pieder jums. Mēs esam ar mieru to darīt, jo zinām, cik tas ir svarīgi. Bet, lūdzu, saprotiet -

vīrieši izjūt visdziļāko saikni ar sievieti, nodarbojoties ar seksu.

Tā mēs uzlādējamies un savienojamies. Punkts,» savā grāmatā «Rīkojies kā sieviete, domā kā vīrietis» izsakās Hārvijs.

Kā nobeigumā uzsver autors, vīrietis bez šīm trīs lietām nevar izturēt ilgāk par deviņdesmit dienām. Agrāk vai vēlāk viņš tās sāks meklēt citviet.

Komentāri (162)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu