Gribu izskatīties kā Amala vai izgludiniet manam vīrietim ādu kā Klūnijam! (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Aktiera Džordža Klūnija un viņa jaunās sievas, britu advokātes Amalas Alamudinas kāzas Venēcijā bija vienas no ietekmīgākajām pēdējo 10 gadu laikā. Kopš kāzām 27.septembrī britu sabiedrība jauno pāri ir īpaši iemīļojusi. Liela daļa no Klūnija un Alamudinas kvēlākajiem faniem vēlas izskatīties kā viņi tik ļoti, ka meklē dažādus kosmētisko procedūru veidus, kas to veicinātu.

Kāda Londonas klīnika, kura sniedz dažādas kosmētiskas procedūras bez ķirurģiskās iejaukšanās, izpētījusi, ka pēc jaunā Klūniju pāra apprecēšanās ir pieaudzis tādu pāru skaits, kuri pirms kāzām vēlas uzlabot izskatu, vēsta portāls «dailymail.co.uk».

Kosmetologs Ohans Ohaness pavēstījis, ka pēc oficiālo kāzu bilžu parādīšanās jaunās līgavas

vēlas izskatīties tikpat slaidas kā Amala, savukārt līgavaiņi vēlas, lai viņu āda būtu tikpat gluda kā Džordžam Klūnijam.

«Kopš brīža, kad Klūnija kāzu fotogrāfijas parādījās Lielbritānijas preses izdevumos, pieprasītas ir kļuvušas ķermeņa modelēšanas, kā arī ādas pretnovecošanas procedūras,» atklājis ārsts Ohaness.

Sākumā tikai pacientes, ierodoties uz procedūrām, tā arī paziņoja, ka vēlas izskatītas kā Amala, taču vēlāk palielinājās pāru skaits, kuri vēlas līdzināties abiem jaunlaulātajiem.

Foto: AFP/LETA
Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu