Džīns Simonss: Sievietēm nevajadzētu finansiāli paļauties uz vīriešiem (16)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu rokgrupas «Kiss» līderis Džīns Simonss uzskata, ka sievietēm nevajadzētu paļauties uz vīriešiem finansiālā ziņā.

Simonss prezentēja savu jauniznākušo grāmatu par biznesu «Me, Inc: Build An Army Of One, Unleash Your Inner Rock God, Win In Life And Business» televīzijas kanālā «Fox News». Viņam tika uzdots jautājums, kādu padomu viņš varētu sniegt sievietēm.

«Tas ir ļoti grūts jautājums, taču es centīšos pateikt pēc iespējas vienkāršāk,» teica 65 gadus vecais rokmūziķis. «Sievietes, nepaļaujieties uz vīriešiem. Tieši tik vienkārši.

Iedomājieties, ka jūsu dzīvē nav neviena vīrieša.»



«Atrodiet jomu, kas jums padodas un ar kuru varat nopelnīt. Tad apprecieties un dzemdējiet bērnus, atrodoties spēka pozīcijā,» viņš norāda.

Simonss vairākkārt saņēmis nopēlumu par pārlieku kategoriskiem izteikumiem. Augustā viņš paziņoja, ka cilvēkiem, kuri sūdzas par depresiju, vajadzētu «izdarīt pašnāvību», taču vēlāk par sacīto atvainojās.

«Man nebija taisnība. Tagad saprotu, ka ar saviem impulsīvajiem izteikumiem nebiju gana uzmanīgs pret cilvēkiem, kuri patiesi cieš no depresijas,» teica rokgrupas «Kiss» dziedātājs un basģitārists. «Es no visas sirds atvainojos tiem, kurus mani komentāri aizskāra.»

«Es apzinos, ka depresija ir ļoti nopietna un ļoti skumja, īpaši, ja tā piemeklē tuvus cilvēkus. Es atbalstu un izjūtu empātiju pret visiem, kas sirgst ar jebkādu slimību, sevišķi depresiju,» viņš sacīja.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu