Jauna līgava nolemj pārbaudīt topošo vīru un cieš sakāvi... (39)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Gaužām greizi nogāja kādai ķīniešu līgavai, mēģinot pārbaudīt topošo vīru. Sieviete gribēja noskaidrot, vai topošais vīrs viņu mīlēs arī, kad viņa būs veca, tāpēc uz pirmskāzu fotosesiju ieradās maskējusies par vecu tanti, raksta «Daily Mail».

Līgava ar profesionāla grima mākslinieka palīdzību iejutās vecas dāmas tēlā.

Lieki teikt, ka līgavainis par šādu meitenes izskatu sajūsmā nebija un pēc asu vārdu pārmaiņas fotosesijas vietu pameta.

Incidentu nofilmējusi arī Ķīnas TV filmēšanas grupa.

Drāma bija visai publiska, jo bija iecerēs, ka fotografēšanās notiks pilsētas laukumā. Neparasto skatu - raudošu līgavu vecas tantiņas izskatā vēroja liels skaits interesentu.

Video dzirdams, ka līgava vairākkārt līgavainim uzdod jautājumu, vai viņš viņu mīlēs arī 70 gadu vecumā. Jo, ja tā, tad viņam nevajadzētu iebilst fotografēties ar viņu šādā paskatā.

Vīrietis tam nepiekrita un, dusmīgi malā aizsviedis savas brilles, straujā solī devās prom.

Raudošā līgava vēlāk pastāstīja, ka draugs esot pamatīgs meitu ģēģeris, taču viņa to mīlot tik un tā, jo viņš izturoties pret viņu ļoti jauki.

Ķīnas mediji pagaidām klusē, vai ieplānotās kāzas notika, kā iepriekš plānots, vai arī šis kašķis abu laulībai izrādījās liktenīgs.

Komentāri (39)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu