5 romāni, par kuriem tu, iespējams, nezināji...

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mīlestība ir dīvaina lieta - tā saved kopā pat visdažādākos cilvēkus. Šoreiz stāsts par to, kur reiz slepenībā trāpījusi amora bulta... Īslaicīgie romāni, par kuriem, iespējams nemaz nezināji!

 
Foto: Scanpix/Reuters

Raiens Goslings un Sandra Buloka (Ryan Gosling and Sandra Bullock)

Rādās, ka seksīgajam aktierim Raienam Goslingam tomēr tīk gados vecākas sievietes - to pierāda ne vien viņa attiecības ar Evu Mendesu, bet arī gadu ilgās romantiskās attiecības ar Sandru Buloku 2002. gadā. Eva par viņu ir vien septiņus gadus vecāka, bet Sandra tobrīd bija 16 gadus vecāka. Abi iepazinās filmas «Murder by Numbers» filmēšanas laikā.

Foto: Reuters/Scanpix
Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Ovens Vilsons un Šērlija Krova (Owen Wilson and Sheryl Crow)

Aktieris Ovens Vilsons kopā ar mūziķi Šērliju Krovu bija trīs gadus. Abi satikās 1999. gadā filmā «The Minus Man». Pēc attiecību pārtraukšanas abi ir palikuši ļoti labi draugi.

Foto: RIA Novosti/Scanpix
Foto: AP/ScanPix
 
Foto: AP/ScanPix

Toms Krūzs un Šēra (Tom Cruise and Cher)

Neticami, bet tālajos astoņdesmitajos, pirms Toms Krūzs tapa par mega kino zvaigzni, starp viņu un dīvu Šēru bijis īslaicīgs romāns.

Foto: Reuters/ScanPix
Foto: AP/ScanPix
 
Foto: AP/ScanPix

Sāra Džesika Pārkere un Roberts Daunijs juniors (Sarah Jessica Parker and Robert Downey Jr.)

Pirms savas zvaigžņu stundas seriālā «Sekss un lielpilsēta» Sāra Džesika Pārkere tikās ar aktieri Robertu Dauniju junioru. Tas noticis astoņdesmitajos gados, bet attiecības neizveidojās Roberta atkarību dēļ.

Foto: AP/ScanPix
Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Scanpix/Reuters

Enrike Iglesiass un Sofija Vergara (Enrique Iglesias and Sofia Vergara)

Seksīgā Sofija Vergara pirms Glorijas zvaigžņu stundas seriālā «Modern family» bija sabiedrībā pazīstama kā mūziķa Enrikes Iglesiasa bijusī aizraušanās.

Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu