Skati vīru pēc apakšbiksēm!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vēlies vīrieti nopietnām attiecībām? Psihologi apgalvo, ka vīrieti nopietnām attiecībām var izvēlēties arī pēc tā, kādu apakšveļu viņš valkā. Pat ja ir bijis tikai vienas nakts sakars, tad tu vari ļoti daudz ko uzzināt par viņu pēc veļas, kādu viņš izvēlas. Atgādinām, ka katrā jokā ir daļa patiesības!

Daži «apakšbikšu kritēriji», pēc kuriem var noteikt, kāds ir tavs vīrietis:

Stringi

Varonim stringos nav vienalga, ko viņš valkā, – viņš drīzāk sagaidīs izpārdošanu «Calvin Klein» veikalā, nekā nopirks zeķes pazemes tunelī. Stringu valkātāji ir vīriešu žurnāla auditorija, tādi «antitraktoristi» - viņus raksturo dārgas austiņas, dažreiz fitnesa un suši bāra apmeklējums. Viņi var nopirkt veļu, kas maksā vairāk nekā «Iphone». Vīrietis, kas būtu gatavs nopietnām attiecībām, tādu apakšveļu nevilktu.

Pats galvenais, ka sekss ar viņu būtu izsmalcināts un tematisks, kādam tas varētu likties arī sarežģīts. Noteikti gatavojies lomu spēlēm, vibratoriem un citiem seksa smalkumiem.

Kas iepriecina: vesels, aktīvs, ar tādu nebūs garlaicīgi.

Kas apbēdina: rūpes par statusa lietām vairāk nekā par nopietnām attiecībām.

Brifi un slipi - «peldbikses»

Viņš pērk tādu apakšveļu, kādu kādreiz tu saņēmi no savas mammas. Šis vīrietis ir konservatīvs.

Pētījums apgalvo, ka, novelkot apakšbikses, 68 gadījumos no 100 viņi iepriecina meitenes. Pastāv iespēja, ka šis vīrietis varētu derēt nopietnām attiecībām. Šim vīrietim sievietes orgasms ir svarīgāks nekā viņa paša sajūtas. Viņa loceklis bieži vien mēdz stāvēt, tādēļ arī dizaineri ir izdomājuši apakšbikses, kas fiksē šo brīnumu.

Ja viss ies labi, tad viņš tevi iepazīstinās ar savām kolekcijām, kas viņam ir dārgas atmiņas - alus etiķetes, tauriņi, vēstules un citas lietas. Šodienas emocijas viņš tver no savas bērnības. Ja tev kādā brīdī trūks romantikas, tikai dod mājienu un uzreiz būs sveces, skaisti svečturi, rožu ziedlapiņas utt.

Kas iepriecina: romantika, uzticība, seksualitāte.

Kas apbēdina: var noslēgties sevī un ieciklēties uz savām problēmām.

Bokseršorti

Bokseršorti uz spalvaina vīrieša kājām nozīmē, ka tas nav vienīgais, ar ko viņš var lepoties.

Viņš ir pārliecināts par sevi. Šis vīrietis, ir kā stingra skolotāja, kas cenšas un var visu kontrolēt. Viņš citiem rāda «akmens sienu», nosakot, ko un kā darīt. Aiz šīs sienas gribas paslēpties. Aiz šā vīrieša nekad nepazudīsi. No bokseršortu īpašnieka plūst enerģija, viņš ģenerē jaunas idejas. Bet gultā viņš, visticamāk, pārvērtīsies no jaudīga zirga par sliņķi.

Seksā viņš ir egoists, kas nav tas sliktākais. Tas ir labāk nekā egoists gan seksā, gan dzīvē, gan piedaloties dārza darbos.

Kas iepriecina: izlēmība, pamatīgums un laba situētība.

Kas apbēdina: greizsirdīgs, spītīgs, parasti īpaši neizceļas ar augstu seksualitāti.

«Semeikas» - ģimeniskās apakšbikses

Vīrieši, kuri valkā šādas apakšbikses, pieder pie kategorijas «viss ir sarežģīti». Ir divi varianti, viens no tiem - viņiem maz vajag no dzīves, viņi nepiesienas meitenēm, vai arī otrs - viņi vienkārši grib, lai viņiem būtu ērti un labi veselībai.

Sākumā viņi dāvā mīlestību un maigumu, bet pēc tam kaut kur kūrortā vai restorānā gredzenu.

Šis vīrietis 100% der nopietnām attiecībām. Viņš neuzdrīkstēsies spert neapdomīgu soli. Sekss būs drošs, bet ģimenes dzīve «kā jau cilvēkiem».

Kas iepriecina: mierīgums, cerība un gatavība nopietnām attiecībām.

Kas apbēdina: viss pārāk ikdienišķs.

Bez apakšveļas

Pēc tikšanās ar vīrieti bez apakšbiksēm tava dzīve pārvērtīsies neprognozējamā šovā.

Sekss iespējams jebkurā laikā un vietā - pietiek tikai atpogāt viņa bikses. Viņa rīcība ir atkarīga no viņa garastāvokļa. Viņš lepojas ar sevi un savu dzimumlocekli. Šim vīrietim ir ļoti grūti dzīvot bez komplimentiem no meitenes. Viņa pievilcība ir atkarīga no ķermeņa uzbūves, bet uzvedība gultā - no dvēseles stāvokļa.

Viņš ir pieradis no dzīves ņemt visu un ar agresiju. Šis vīrietis zina, kā apmierināt katru sievieti, un arī to, kur pēc tam ir jāārstējas.

Kas iepriecina: dvēseles piedzīvojums, pastāvīgs risks, dzīve kā spēle.

Kas apbēdina: pastāvīgs risks un dzīve kā spēle.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu