Vislielākā partneru tieksme uz neuzticību vērojama uzreiz pēc Mātes vai Tēva dienas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Janvārī iepazīšanās portālos tiek reģistrēta visaugstākā lietotāju aktivitāte visā gada garumā. Salīdzinājumā ar 2014. gada vidējiem rādītājiem pirmajā 2015. gada mēnesī lietotāju aktivitāte pieauga par 40 procentiem un jauno reģistrēto lietotāju skaits dubultojās. Šie rādītāji ir par trešdaļu augstāki nekā tajā pašā periodā pagājušajā gadā.

«Pēc visiem svētkiem ir novērojams mūsu lietotāju aktivitātes pieaugums, taču pēc Ziemassvētkiem šī aktivitāte ir visaugstākā un ilgtspējīgākā. Svētku laiks bieži vien rada spriedzi un stresu vientuļiem cilvēkiem. Daži redz laimīgas attiecības savā ģimenes lokā un vēlas, lai viņiem būtu līdzīgi, citi savukārt vēlas atrast savu otro pusīti, lai viņi nejustos tik vientuļi,» uzskata flirts.lv direktors Andris Ungurs.

Šogad lietotāji iepazīšanās portālu sāka apmeklēt Ziemassvētku dienā.

Janvāra vidū aktivitāte sasniegs maksimumu un tad lēnām sāks samazināties.

Otrajā februāra nedēļā, pirms Svētā Valentīna dienas, iepazīšanās portāla apmeklējumu un jauno lietotāju skaits atkal paaugstināsies un nākamo divu nedēļu laikā nostabilizēsies.

Saskaņā ar A. Ungura teikto šajā aspektā Latvija ne ar ko neatšķiras no citām pasaules valstīm. «Aktīvi iepazīšanās portālu lietotāji ir globāla tendence. Tikai svētki un vēlmes var atšķirties.

Visaugstākā partneru tieksme uz neuzticību vērojama uzreiz pēc Mātes vai Tēva dienas.

Vientuļie cilvēki reģistrējas iepazīšanās portālos uzreiz pēc Ziemassvētkiem un Lieldienām,» apgalvo flirts.lv direktors.

Pēdējos gados jūtama jauna tendence

Iepazīšanās portālu lietotāji atgriežas pēc vairāku mēnešu prombūtnes. Šo tendenci var novērot, pateicoties mūsdienu pārlūkprogrammu iespējai saglabāt lietotāja pieteikšanās informāciju. Agrāk šādi lietotāji reģistrēja jaunus profilus, jo viņi bija aizmirsuši paroli.

2014. gada janvārī flirts.lv lietotāju aktivitāte pieauga par 30 procentiem, salīdzinot ar vidējo 2013. gada rādītāju. Iepazīšanās portālā reģistrējās par 50 procentiem vairāk lietotāju nekā parasti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu