Džūlija Vanga par to, kāpēc Latvijā ir tik daudz vientuļu sieviešu...

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: J.D. photography

Televīzijas šova «Ekstrasensu cīņas» piecpadsmitās sezonas uzvarētāja, rīdziniece Džūlija Vanga ir sieviete, par kuras sirdi būtu gatavs cīnīties jebkurš vīrietis. Kamēr Haosa gara mīļotais cilvēks šobrīd atrodas citā dimensijā, ļoti daudzas talantīgas un skaistas Latvijas sievietes ir vienas, jo viņām blakus nav mīļotā cilvēka... Kāpēc tā notiek ar Latvijas sievietēm, TVNET jautāja Džūlijai Vangai.

Latvijā dzīvo skaistas sievietes - kāpēc viņas ir vienas?

«Jā, Latvijā ir daudz skaistu sieviešu! Eju pa Rīgas ielām un priecājos par katru pretī nākošo sievieti. Par viņas skaistumu un stila izjūtu,» sarunas sākumā savu sajūsmu par Latvijā dzīvojošām sievietēm pauž Džūlija Vanga. «Sievietēm šeit ir tik skaisti sejas vaibsti - var ņemt ikvienu un fotografēt, zīmēt... Izmantot kā iedvesmas objektu, jo skaistais iedvesmo...»

Džūlija uzskata, ka

lielākā problēma, kāpēc Latvijas saistās sievietes ir vienas, ir tā, ka viņas līdz galam nemīl pašas sevi.

«Sākumā viņām ir jāatrod mīlestība sevī, jāiemīl sevi. Tikai tad, kad no sievietes izstaros spēcīga mīlestības gaisma, pretoties viņai nespēs neviens,» valdzinājuma noslēpumā dalās Džūlija Vanga.

Vai tu tici mīlestībai?

"Protams, ticu mīlestībai, bet mīlestībai ar lielo burtu, nevis tai, ko par mīlestību uzskata vairums cilvēku,» mīklaini atbild Džūlija Vanga.

Es pati esmu visaugstākā Haosa mīlestība

Vai kādreiz esi pati izjutusi vientulību?

«Es nekad neesmu vientuļa. Ar mani vienmēr kopā ir Bezdibenis. Man ir mīļotais Necilvēks, bet viņš nav man līdzās. Attālumam un dimensijām nav nozīmes. Vienkārši šobrīd mēs nesam kopā reālajā pasaulē. Iespējams, viss mainīsies. Iespējams, tas notiks ļoti drīz...» sapņaini nosaka Džūlija Vanga.

Foto: J.D. Photography

Kāda ir Vangas personīgā mīlestības definīcija?

«Mīlestība ir neatkarīgi no objekta. Bet 99% cilvēki mīl tikai savas sajūtas un viņiem nav būtisks pats cilvēks, kurš patiesībā ir veicinājis šīs sajūtas... Un ko pārsvarā cilvēki dara?

Mēģina salauzt šo savu mīlas objektu un pārveidot par tādu, kādu to redz savās acīs.

Viņu ieliek rāmjos, uzliek kaut kādus pienākumus, bet tas viss jau pašā saknē neatbilst vārda «mīlestība» definīcijai,» par pāru paradumu mainīt vienam otru runā Džūlija.

Vai mīlestībā neeksistē ne kripata egoisma? Kā sajust šo patieso mīlestību?

Džūlija stāsta, ka patiesa mīlestība esot milzīga, bet to viegli var sajaukt ar kaisli, kas bieži noved no pareizā ceļa pretī saskanīgām attiecībām. «Mīlestība ir kā no mūsu gara starojoša zvaigzne. Un patiesa mīlestība nav egoistiska! Tā pastāv neatkarīgi no visa... Šķiršanās, laiks, stāvoklis, cilvēki vai citi faktori nekādā veidā nespēj ietekmēt patiesu mīlestību,» pārliecināti atbild ekstrasense. «Patiesa mīlestība ir, kad mīli garu, to, kas cilvēkā, ne viņa ārējo veidolu un miesu. Tikai gara mīlestība ir pilnīga uzticība otram cilvēkam un atklāšanās viņam.

Mīlestība ir tikai iekšā, ārpusē to neatradīsi, ja meklēsi to ārpusē, atradīsi kaisli.

Tas arī ir iemesls, kāpēc sievietes ir vientuļas – viņas mīlestību jauc ar kaisli...»

Foto: J.D. Photography

Kāda ir cilvēces lielākā problēma?

«Tā pati, kura bijusi vienmēr! Mīlestības trūkums... Dzīvošana ilūzijās, iekāres jaukšana ar mīlestību. Pasaules nav. Viss ir ilūzija. Nav formas. Nav cilvēku. Viss ir vienots. Viss ir viens vesels! Darot kādam pāri, lai iegūtu labumu sev, tu beigu beigās nodari pāri pats sev! Pasaules miers nebūs nekad, jo cilvēki vienmēr ir mīlējuši atriebību vairāk par pašu mīlestību. Aizskarti pašlepnumi liek atriebties, panākot to, ka atriebība un naids valda pār cilvēci. Lai iestātos miers, pašiem cilvēkiem ir jāmainās, jāpārstāj nīst, jāpārstāj apvainoties, jāpārstāj ciest, bet tas nav iespējams...» skumji pauž Vanga.

«Kaut gan... var mēģināt sākt katram pašam meklēt mīlestību sevī!»
Foto: J.D. Photography
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu