Vergara apstiprina baumas par saderināšanos ar Džo Manganjello

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Kolumbiešu aktrise Sofija Vergara apstiprinājusi baumas par saderināšanos ar televīzijas seriāla «True Blood» («Īstās asinis») aktieri Džo Manganjello, vēsta izklaides ziņu portāls WENN.

Baumas par iespējamām precībām uzvirmoja decembrī, kad 42 gadus vecā Vergara tika nofotografēta ar briljanta gredzenu pirkstā.

Svētdien Kinoaktieru ģildes balvu ceremonijā Losandželosā aktrise beidzot atzina, ka patiešām grasās precēties. «Mēs esam ļoti laimīgi. Es joprojām nespēju tam noticēt,» viņa teica.

Foto: Scanpix/Reuters

Pāris sāka tikties pirms aptuveni sešiem mēnešiem, kad Vergara pārtrauca attiecības ar uzņēmēju Niku Lobu. Daudzi mediji dēvē Vergaru un Manganjello par pēdējā laika izskatīgāko pāri.

Vergara kļuva slavena, pateicoties komēdijseriālam «Modern Family» («Amerikāņu ģimenīte»). Šogad viņa tika atzīta par vislabāk atalgoto televīzijas aktrisi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu