13 profesijas, kuru pārstāvji visbiežāk krāpj savus partnerus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Daudzi cilvēki domā, ka krāpšana ir tikai laika, sakritību, pieejamības un citu iespēju rezultāts. Kad šīs sastāvdaļas tiek saliktas kopā, tad nav jābrīnās, ka viegli var kļūt par krāpšanas upuri, raksta «therichest.com». Citi gan diskutē par to, ka krāpšana raksturīga noteiktām personībām un to var viegli paredzēt, ņemot vērā dažus vienkāršus faktorus.

Piemēram, dažādi pētījumi un statistika parāda, ka Amerikā vīrietis ar vārdu Veins krāpj visbiežāk, sieviete, kas visdrīzāk varētu krāpt savu vīrieti, ir ap 30 gadiem, precējusies piecus gadus vai mazāk, ar meitu, kurai ir mazāk par trīs gadiem. Taču pastāv arī 13 profesijas, kuru pārstāvji visbiežāk krāpuši savas otras pusītes.

13. Bārmenis. Strādā vēlas naktis vidē, kurā cilvēki lieto daudz alkohola; šī profesija jau var liecināt par neuzticību. Bārmeņu dzīve nav viegla, jo tā ir bezgalīga ballīte, kas bieži var traucēt veidot noturīgas attiecības.

12. Nekustamo īpašumu aģents. Iespējams, ka tas ir saistīts ar to, ka tiek strādātas ilgas stundas un saskarsme ar klientiem un viņu privāto dzīvi ir diezgan tuva. Tomēr, ja šīs profesijas pārstāvis, iespējams, krāpj, to ir viegli pamanīt.

11. Komediants. Lai gan viņi ir ļoti pašpārliecināti un enerģiski, lielākā daļa šādu cilvēku savas dzīves laikā ir piedzīvojuši depresiju, zemu pašnovērtējumu un uzmanības trūkumu. Vēlāk tas var novest pie alkohola problēmām un galu galā arī krāpšanas.

10. IT profesionālis. Dati uzrāda, ka romānu sākšana internetā gadu garumā ir pieaugusi. Internets, sociālie tīkli un tērzēšanas vietnes nodrošina svešinieku sarunāšanos savā starpā. Šie cilvēki tiešsaistē pavada visvairāk laika, tāpēc nav brīnums, ka agrās stundas darbā var beigties ar kādu dēku.

9. Ugunsdzēsējs. Šo profesiju pārstāvju krāpšanas līmenis ir viens no augstākajiem. Patiesībā lielākās briesmas šajā darbā nav uguns un liesmas, bet gan mentālais stāvoklis, kas var palikt pēc traumatiskiem un bīstamiem notikumiem. Ilgās stundas darbā ar kolēģiem var beigties ar bāra apmeklējumu, kas var turpināties ar neprognozējamām sekām.

8. Administratīvais palīgs. Iespējams, ka šiem darbiniekiem afēras sākas un beidzas ofisā, taču rādītājs, ka neuzticībā pieķerti 18% no šīs profesijas pārstāvjiem, noteikti arī par ko liecina.

Foto: PantherMedia/ScanPix

7. Medmāsa. Šajā profesijā vēl joprojām dominē sievietes, kas ikdienu pavada stresa situācijās, ar garām darba stundām, un ir nepārtrauktā kontaktā ar pacientiem. Krāpšanu var bieži izmantot kā domu novēršanas taktiku, gandrīz tāpat, kā alkoholu un narkotikas.

6. Advokāts. Šie cilvēki ir manipulēšanas meistari, kad jārunā par faktiem un to patiesumu, lai rezultāts pašiem būtu labvēlīgs. Kā jau tiesas zālē, viņi aizstāvēs savas tiesības un apgalvos pretējo tam, ko, iespējams, domā citi.

5. Mammas - mājās sēdētājas. Palikšana mājās bieži beidzas ar garlaicību un izolāciju, radot stresu. Savukārt vīrs, kurš pa dienu visu laiku ir prom, var atsvešināties pārāk mazās saskarsmes dēļ. Nelaimīgums un vientulība ir vieni no pamatnosacījumi krāpšanai.

4. Policists. Garās darba stundas, stresa situācijas, fiziskais un mentālais nogurums var bieži novest pie sānsoļiem. Ir vēl viens faktors pret viņiem - sievietes cenšas nomedīt precētus policistus, lai viņus pavedinātu.

3. Ārsts. Visbiežāk krāpj vīrieši ārsti, kas to visbiežāk dara ar savas profesijas pārstāvēm - medmāsām. Varbūt tāpēc nav sakritība, ka topā ir arī pašas medmāsas.

2. Skolotājs. Šīs profesijas rādītāji neuzticības ziņā arī ir vieni no augstākajiem. Visvairāk tās ir sievietes, lai gan tas var notikt gan ar kolēģiem, gan vecajām mīlestībām «Facebook». Nav retums arī skolotāju un skolēnu sakars.

1. Finanšu industrijas pārstāvis. Vīrieši, kam liekas, ka viņu rokās ir daudz varas, ir tie, kas visticamāk arī varētu būt visneuzticīgākie. Trīs faktori - augsti ienākumi, bieža ceļošana un nepārtraukta saskarsme ar augsti novērtētiem cilvēkiem – ir bīstamākie.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu