Būsim patiesi: vīriešiem nepatīk sieviešu padomi!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pat tie padomi, kuri tik tiešām vīriešiem varētu noderēt... Kāpēc? Tāpēc, ka lielākā daļa dāmu neprot šos padomus pareizi un vīrietim saprotami formulēt...

Kur pagriezt auto stūri, kā pakārt pie sienas gleznu vai kā runāt ar priekšnieku - tie ir tikai daži no sieviešu padomiem, kas kaitina vīriešus, raksta ladymail.ru Kāpēc?

Nepiemērota situācija, laiks un vieta

Nereti vīrieši savu lēmumu pieņem ilgāk un nevēlas šo procesu komentēt. Turpretī sievietes šīs pārdomas par to, kā labāk ko darīt, apspriež parasti skaļi.

Tāpēc, ja vīrietis klusē, tas nenozīmē, ka viņš ko nezina - viņš vienkārši domā... Bet ko darām mēs? Metamies palīgā

ar saviem ieteikumiem un padomiem, tā izjaucot vīrieša pārdomas par pareizo lēmumu. Tātad, pirms steidzies ko ieteikt, pajautā, vai tavs vīrietis maz vēlas šo palīdzību. Vēl kāda būtiska lieta - vai ir piemērotais laiks un vieta!

Foto: PantherMedia/ScanPix

Stress un pārmetumi

Sievietes ir emocionālākas būtnes, tāpēc nereti viņas savus padomus izsaka mazliet drudžaini un satraukušās. Vistipiskākā situācija - sieviete lūdz vīrietim ko izdarīt. Vīrietis to dara, bet kaut kādu apstākļu pēc viss nenotiek pēc plāna. Ko dara sieviete? Sāk satraukties un pārmest vīrietim, ka viņš nav spējīgs izdarīt, ko viņa lūdza. Rezultātā

vīrietis ir aizvainots un nemaz nedzird sievietes ieteikumus ātrākai situācijas atrisināšanai.

Sieviete gaida tūlītēju reakciju

Tās nebūs! Vīrietim vienmēr vajag apdomāt mūsu ieteikto padomu un patstāvīgi pieņemt lēmumu. Tāda nu ir stiprā dzimuma daba, un tā mums, sievietēm, ir jāpieņem. Pretējā gadījumā viņš sajutīsies bezspēcīgs, jo lēmumu viņa vietā pieņems kāds cits. Un tas ir fiasko vīrišķībai.

Situācijas, kad iesakāms dot padomu vīrietim!

1. Tev ir nepieciešamā informācija. Pareizāk sakot, dati un fakti vienmēr no vīrieša puses tiks pieņemti.

2. Tev ir vajadzīgā pieredze. Piemēram, tu esi māksliniece, bet tavs vīrietis cenšas nokrāsot durvis. Tavi ieteikumi par labāko krāsu kopskatam interjerā noderēs.

3. Tev ir cits skatpunkts uz problēmu. Jebkurš novērtē, ja līdzās esošs cilvēks tev spēj atklāt situāciju no cita rakursa.

Vēl kāds būtisks moments, jebkurš tavs padoms, lai cik tas ir nozīmīgs, nav dāvana vīrietim, tāpēc negaidi par to lielu pateicību! Tāpat

nesniedz padomus, lai īpaši izceltu savu inteliģenci un erudīciju.
Foto: PantherMedia/ScanPix

Kā dot padomu?

1. Maksimāli cieņpilnā tonī.

2. Vienmēr atstāj iespēju gala lēmumu pieņemt vīrietim!

3. Smaidi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu