Kā sevis apmierināšana var liegt tev pieņemties svarā?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kā zināms, ēšana ir viegls un uzreiz iedarbīgs veids, kā sevi apmierināt un palutināt. Kad jūtamies slikti vai pārguruši, tā vien gribas sevi palutināt ar ko garšīgu... tomēr ir arī citi veidi! Tostarp sevis burtiska apmierināšana...

4 zelta veidi, kā sevi palutināt, un roka nestiepsies pēc kārtējās šokolādes, raksta elle.com:

1. Strādā ar pārtraukumiem.

Viselementārākais sevis lutināšanas veids darba laikā. Mēģini ik pēc 20 minūšu aktīva darba (kura laikā tu aktīvi domā un plāno, kustinot smadzeņu šūniņas) atpūsties. Pietiks kaut ar piecām minūtēm, lai tu restartētu prātu un sakoncentrētu enerģiju.

Esi žēlīga pret sevi, īpaši ja tev ir sēdošs darbs.

Tikai šajās piecās minūtēs neskrien uz veikalu pēc saldumiem vai riekstiņiem, ko pagrauzt!

2. Esi kā bērns!

Ko, tavuprāt, dara astoņus gadus vecs bērns, kad viņam gribas ko jautru? Skrituļslidas, riteņbraukšana, bumbas spēles, skriešana, lēkāšana, peldēšana - jebkas no šī visa tev kompensēs vēlmi pēc našķiem.

Sporto un smaidi!

3. Masturbē.

Pēdējie ASV pētījumi atklājuši, ka cilvēki, kuri biežāk sevi fiziski apmierina, retāk cieš no aptaukošanās, kas rodas no pārliecīgas saldumu ēšanas. Interesanti, vai ne? Turklāt cilvēks ir radīts pieskārieniem un glāstiem - bez tiem sāk rasties dažādi organiski traucējumi.

Ja tev neviena cita nav - pieskaries sev pati.
Foto: PantherMedia/ScanPix

4. Miegs - zelts.

Tik tiešām miegs ir zelta vērtībā. Ikreiz, kad aizsēdies darbos vai izklaidēs, padomā, kā sev nozodz skaistas un veselīgas ādas izskatu. Atceries, ka 8 stundas naktsmiera ir vēlamas sievietes ādas skaistumam... Turklāt, ja guļam nieka sešas -

mostamies nogurušas un jau roka sniedzas pēc cukura, ogļhidrātiem un kofeīna,

kas palīdz pamosties... Nevajag!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu