Ko vīrieši visvairāk ciena sievietēs?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Apburošs izskats, seksīgs augums, augsts IQ vai tomēr prasme teicami pagatavot steiku? Kas ir tās vērtības, ko vīrieši visaugstāk mūsos vērtē?

 
Foto: Shutterstock

Viņa par sevi rūpējas!

Uzreiz atkāpei - te runa nav par supermodeļu parametriem vai pasaulslavenu zīmolu jaunākās kolekcijas apģērbiem. To atstājiet savas draudzenes pārziņā. Vīrietis šo jomu, ja vien pats nav cieši saistīts ar modes pasauli, nepārzina, un tas viņam nešķiet svarīgi. Akurātums un attieksme pret sevi - tas ir būtiski, raksta elle.ru.

Tīri un sasukāti mati, glīti apvīlēti nagi, tīras drēbes, smaržīga un maiga āda - tas ir tas, kas mūsu vīriešiem patīk un ko viņi labprāt izbauda sev līdzās. Ir gan kāda sīka kaprīze -

vīriešiem ne visai patīk treniņtērpu tipa mājas drēbes - labāk elegants mājas halāts, kas izceļ tava auguma aprises...
 
Foto: Shutterstock

Viņa prot būt laimīga!

Ja tu jūties kā nelaimes čupiņa, kura gaida, ka tūlīt pat jau pie durvīm klauvēs tavs sapņu princis - tu gaužām maldies. Kā precīzi savā grāmatā «Tu - dieviete» ir uzsvērusi Marija Forleo, attiecības nav glābšanas riņķis un reti kurš vīrietis vēlēsies attiecībās pārtapt par tavu psihoterapeitu. Ar nelaimīgu sievieti var aprunāties, viņu var pažēlot un atbalstīt, bet viņā nevar iemīlēties... Vīrieši iemīlas laimīgās sievietēs, lai darītu viņas vēl laimīgākas.

Laimi tev nevar uzdāvināt, jo tā ir tava izvēle - tava attieksme pret savu dzīvi.

Pat ja šobrīd esi vientuļa - priecājies par dzīves sīkumiem un rodi harmoniju sevī. Tas nav viegli, bet tas piesaista vīriešus kā magnēts!

 
Foto: Shutterstock

Viņa nemēģina mainīt vīrieti!

Nav labāka un ātrāka veida, kā izbeigt attiecības, kā nenogurstoši centieni mainīt otra raksturu. Regulāri atgādināt par otra netikumiem un aizmāršību. Kaunināt par neizdarītajiem sīkumiem. Likt justies vainīgam...

Psihologi apgalvo, ka

pie vainas bieži ir mātišķais instinkts, kas nereti sievietēm izpaužas neīstajā brīdī.

Skan paradoksāli, bet tā ir dzīves gudrība: ja vēlies mainīt savu vīrieti, pieņem viņu tādu, kāds viņš ir!

Tas gan prasīs gudrību un daudz pacietības - uz to esi gatava, bet līdzās šādām sievietēm vīrieši visbiežāk ir tendēti krasi mainīties.

 
Foto: Shutterstock

Viņa necenšas vienmēr panākt savu!

Karstasinīgi cenšoties pierādīt savu taisnību, mēs vienmēr demonstrējam savu intelektu un erudīciju. Tas nav slikti, bet vīrieši sievietēs vairāk ciena gudrību un spēju vienoties par kompromisu. Strīda gadījumā gudra sieviete spēs formulēt 10 argumentus, lai iedzītu savu strīda partneri stūrī, bet

vieda sieviete strīdu pārvērtīs jokā, nebaidoties piekāpties, kā rezultātā viņa būs uzvarētāja.

Saka, ka laimīgs nav tas, kam ir taisnība, bet taisnība ir tam, kas ir laimīgs! Tā ka nākamreiz, pirms meties strīdā, padomā uz ko tu liec likmi - uz gudrību vai viedumu!

 
Foto: Shutterstock

Viņa prot uzslavēt!

Vīrietim uzslavas un atzinība ir nepieciešama kā gaiss, ko elpot. Pat ja runa ir par sienā ieskrūvētu skrūvi vai sakārtotu veļas plauktu. Tā vietā, lai pēc inerces jau sāktu ironizēt, paslavē viņu!

Tici man, sievietes dēļ, kuras prot vīrietim likt sajusties īpašam, vīrieši ir gatavi gāzt kalnus un nonest no debesīm zvaigznes!
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu