Sekss un ēdiens: atradīsim saderību

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr/isante

Dietologi atklāj noslēpumu, ko lietot pārtikā, lai mīlestības nakts būtu neaizmirstama.

Zinātnieki noteikuši ciešu saikni starp veselību un seksu: viens no otra ir vienkārši neatdalāms un neiespējams. Bet veselība, tāpat kā slimība, sākas ar brokastīm un noslēdzas ar vakariņām.

Labs sekss sākas ar garšīgām vakariņām. Tikai kā panākt, lai no sātīgām vakariņām dzīvesbiedru vedinātu "uz varoņdarbiem", bet ne uz ciešu miegu?

Dietologi atklāj savus noslēpumus. Dažādas barības vielas dažādi iedarbojas uz cilvēka organismu. Pirmkārt, normālai funkcionēšanai vīrietim ir nepieciešams dzīvnieku izcelsmes olbaltums. Mīlestības lietās ļoti labvēlīgi uz organismu iedarbojas parasti burkāni.

Arābu medicīna, piemēram, iesaka apēst dienā vienu burkānu, kurš ir izmērcēts pienā.

Nelietojiet daudz alkohola: tas notrulina uztveri. Paaugstināta deva alkohola spēj izraisīt impotenci vīrietim. Martini, šampanietis, vīni, kuri ir gatavoti no tumšo vīnogu šķirnes, – visi tie ir mīlestības dzērieni.

Daži vārdi par zaļumiem - dilles, pētersīļi, loki, bet īpaši selerijas ļoti labvēlīgi iespaido vīrieša potenci. Tādēļ gudra sieviete vienmēr izpušķos ēdienu, kuru pasniedz vīrietim, ar smalki sagrieztiem zaļumiem. Vajag būt piesardzīgiem ar sēnēm – tā ir ļoti smaga barība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu