|
2008. g. 26. aprīlī, 23:23 |
Kam ir spirāle un kāda? Cik saprotu, ir divi veidi - vara spirāle (tāda lētāka) un hormonālā (maksā ap 150 Ls). Vai kādai ir šīs spirāles? Un kā? Kaut kādas sajūtas ir ar tādu iekšā? Saka, ka ne sieviete, ne vīrietis neko nevar just seksa laikā - tā ir? Un man daktere it kā teica, ka var likt ne tikai pēc dzemdībām, kā to parasti saka. Kādai ir ielikta pirms dzemdībām? Paldies par (normālām) atbildēm. |
|
2008. g. 10. maijā, 10:02 |
Man ir spiraale. taa leetaa - vara. |
|
2008. g. 10. maijā, 10:41 |
esmu apmierināta par spirāli un vīrs nav žēlojies,ka traucē.ir pilnīgs dzimumakts.viss notiek. par asiņošanu ir tā,ka katrai sievietei i8ndividuāli.man piemēram ir vienu mēnesi vairāk,otru mazāk.šī man ir otra spirāle jau pa 10 gadiem.abas pēc dzemdībām. |
|
2008. g. 10. maijā, 21:37 |
Vara spirālei nav ne vainas,liela priekšrocība -nav jālieto kontracepcijas līdzekļi,just neko nevar |
|
2008. g. 10. maijā, 22:03 |
Ja ir garāks padevies loceklis tad var spirāli sajust,Ir varianti kā ar to tikt galā. |
|
2008. g. 11. maijā, 17:34 |
Ķirurgam Kādi varianti tad ir? |
|
2008. g. 11. maijā, 17:37 |
......... Kāda tev ir spirāle? Vara? |
|
2008. g. 12. maijā, 00:07 |
jā, bet varbūt ārsts tev arī dod padomu tev, jo visā visumā jau cilvēki tik ļoti savstarpēji neatšķiras, vairums no mums pieder standarta viduvējībai, kam der parastas, pārbaudītas lietas, arī spirāles. |
|
2008. g. 21. maijā, 00:00 |
Nax spirali - ieliec implantu...Spirale ir pagatne - noiets etaps! |
|
2008. g. 21. maijā, 10:14 |
Kas ir implants? |
|
2008. g. 21. maijā, 11:14 |
man ir parastā spirāle-NOVA T.maksā 12ls(laikam)...seksa laikā vīrietis nelo nejūt,un normāls ārsts ieliekot vienmēs atstās ,,ūsiņas,, garākas,lai pēc tam vajadzības gadījumā var nogriezt...nu nevar vīrietim trur nekas durties...protams ka mans vīrs ir infotmēts,un citreiz mīļi pirkstiņu iebāžot vat sataustīt,bet lai mīlējoties durtos,un kā citi te briesmu lietas st;āsta ka ,,draudziņam,, trauma-BLEFS!!!!!!!!!!!!!!!staigāju jau 2gadus,un ne mirkli nenožēloju...ar dārgu gan vajadzētu uzmanīties...jo ir blakusefekti,par ko retais ārsts runās..un ja tad jāņem laukā,tad skāde ir biku lielāka... |
|
2008. g. 21. maijā, 11:24 |
man 2 gadus ir dārgā spirāle 120ls,nav nekādu blakusefektu ,kurus sajustu vai redzētu ,pirms tam man vija parastā spirāle un starpība ir tā ,ka mēnešreizes tad bij nedēļu un diezgan spēcīgas ,bet tagad nav vispār ,tikai neliela smērēšanās 2dienas ,,vīrs laimīgs ,jo ar seksu var nodarboties vienmēr |
|
2008. g. 21. maijā, 11:27 |
Man nav spirāle, man ir atspere.... |
|
2008. g. 22. septembrī, 22:06 |
dzintrai ir! baigi priiimaa |
|
2012. g. 6. februārī, 22:28 |
RE: Kam ir spirāle un kāda? Par cik plānojam otru bēbi,šodien izņēmu NOVAT vara spirāli,(neko nejutu,salīdzinoši ar ielikšanu,kad nāca virsū ģībonis)nonēsāju 5 gadus,baigās sūdzības nebija,ja nu tas,ka menešreizes šad tad darīja savu,izkrita pat mēnesi,tad tās sākās ar lielām sāpēm,tad vispār nejutu,nu visādi,bet daktere teica,ka ta varot būt.Bet,vīrs juta visos šos 5 gadus nelielu"skrapēšanu"un arīman bija pozas(no aizmugures)kad biju jūtīgāka.Šodien izmēģinajampēc izņemšanas un MANS VĪRS VNK BIJA PARLAIMĪGS!!!!!Es arī !!!!Un jā,man teica,kad izņemot spirāli,jāaturas vismaz 2 mēneši,varbūt no tām hormonālām,bet no šīs NOVAT varot bēbi taisīt uzreiz :) |
|
2012. g. 13. februārī, 18:33 |
RE: Kam ir spirāle un kāda? man ir zelta spirāle..ar ielikšanu samaksāju 40 ls |
|
2012. g. 13. februārī, 18:44 |
spirāles drošība risks ir 0,5-3 % no 100.....var teikt ka nav 100 % garantijas.,,bet tomēr ir drošāk nekā dzert tabletes vai citi varianti...tās ir manas domas. |