Lana

2008. g. 26. aprīlī, 23:23

Kam ir spirāle un kāda?

Cik saprotu, ir divi veidi - vara spirāle (tāda lētāka) un hormonālā (maksā ap 150 Ls). Vai kādai ir šīs spirāles? Un kā? Kaut kādas sajūtas ir ar tādu iekšā? Saka, ka ne sieviete, ne vīrietis neko nevar just seksa laikā - tā ir? Un man daktere it kā teica, ka var likt ne tikai pēc dzemdībām, kā to parasti saka. Kādai ir ielikta pirms dzemdībām? Paldies par (normālām) atbildēm.

Lija

2008. g. 10. maijā, 10:02

Man ir spiraale. taa leetaa - vara.
just seksa laikaa principaa nevar.
Bet man passai nepatiik ar to, ka iisteniibaa joprojaam peec 4 meneshiem velk veederu ik pa laikam (iipashi kad olshuuna izdalaas), un ljoti stipra asinjoshana meenshreizju laikaa...
domaaju par spiraales njemshanu aaraa.
Lai gan nenoliedzami - ir eerti. nav jaatceraas iedzert tableti..

.......

2008. g. 10. maijā, 10:41

esmu apmierināta par spirāli un vīrs nav žēlojies,ka traucē.ir pilnīgs dzimumakts.viss notiek. par asiņošanu ir tā,ka katrai sievietei i8ndividuāli.man piemēram ir vienu mēnesi vairāk,otru mazāk.šī man ir otra spirāle jau pa 10 gadiem.abas pēc dzemdībām.

spirāle

2008. g. 10. maijā, 21:37

Vara spirālei nav ne vainas,liela priekšrocība -nav jālieto kontracepcijas līdzekļi,just neko nevar

ķirurgs

2008. g. 10. maijā, 22:03

Ja ir garāks padevies loceklis tad var spirāli sajust,Ir varianti kā ar to tikt galā.

Lana

2008. g. 11. maijā, 17:34

Ķirurgam

Kādi varianti tad ir?

Lana

2008. g. 11. maijā, 17:37

.........

Kāda tev ir spirāle? Vara?
Bet vai kādam ir tā dārgāka? Kādas atsauksmes par to? Nekādīgi nevaru izšķirties, ko darīt.
Vajag jau kaut kā aizsargāties. Tabletes nav īsti labi.. zūd prieks no procesa.
Ja tiešām ar spirāli ir ok, tad.. bet no ārstes nekādu normālu (man individuāli derīgu) atbildi nevaru dabūt. Kāda jēga no ārstiem vispār??

Taurenis

2008. g. 12. maijā, 00:07

jā, bet varbūt ārsts tev arī dod padomu tev, jo visā visumā jau cilvēki tik ļoti savstarpēji neatšķiras, vairums no mums pieder standarta viduvējībai, kam der parastas, pārbaudītas lietas, arī spirāles.
un ja nebūs laba, to tu uzzināsi tikai lietojot, var tak izņemt

Dox

2008. g. 21. maijā, 00:00

Nax spirali - ieliec implantu...Spirale ir pagatne - noiets etaps!

Lana

2008. g. 21. maijā, 10:14

Kas ir implants?

mumū

2008. g. 21. maijā, 11:14

man ir parastā spirāle-NOVA T.maksā 12ls(laikam)...seksa laikā vīrietis nelo nejūt,un normāls ārsts ieliekot vienmēs atstās ,,ūsiņas,, garākas,lai pēc tam vajadzības gadījumā var nogriezt...nu nevar vīrietim trur nekas durties...protams ka mans vīrs ir infotmēts,un citreiz mīļi pirkstiņu iebāžot vat sataustīt,bet lai mīlējoties durtos,un kā citi te briesmu lietas st;āsta ka ,,draudziņam,, trauma-BLEFS!!!!!!!!!!!!!!!staigāju jau 2gadus,un ne mirkli nenožēloju...ar dārgu gan vajadzētu uzmanīties...jo ir blakusefekti,par ko retais ārsts runās..un ja tad jāņem laukā,tad skāde ir biku lielāka...
lai veicas!!!!

Vitnija

2008. g. 21. maijā, 11:24

man 2 gadus ir dārgā spirāle 120ls,nav nekādu blakusefektu ,kurus sajustu vai redzētu ,pirms tam man vija parastā spirāle un starpība ir tā ,ka mēnešreizes tad bij nedēļu un diezgan spēcīgas ,bet tagad nav vispār ,tikai neliela smērēšanās 2dienas ,,vīrs laimīgs ,jo ar seksu var nodarboties vienmēr

Žeņočka

2008. g. 21. maijā, 11:27

Man nav spirāle, man ir atspere....

māris

2008. g. 22. septembrī, 22:06

dzintrai ir! baigi priiimaa

kate

2012. g. 6. februārī, 22:28

RE: Kam ir spirāle un kāda?

Par cik plānojam otru bēbi,šodien izņēmu NOVAT vara spirāli,(neko nejutu,salīdzinoši ar ielikšanu,kad nāca virsū ģībonis)nonēsāju 5 gadus,baigās sūdzības nebija,ja nu tas,ka menešreizes šad tad darīja savu,izkrita pat mēnesi,tad tās sākās ar lielām sāpēm,tad vispār nejutu,nu visādi,bet daktere teica,ka ta varot būt.Bet,vīrs juta visos šos 5 gadus nelielu"skrapēšanu"un arīman bija pozas(no aizmugures)kad biju jūtīgāka.Šodien izmēģinajampēc izņemšanas un MANS VĪRS VNK BIJA PARLAIMĪGS!!!!!Es arī !!!!Un jā,man teica,kad izņemot spirāli,jāaturas vismaz 2 mēneši,varbūt no tām hormonālām,bet no šīs NOVAT varot bēbi taisīt uzreiz :)
P.S.man draudzenekurai Mirēna(hormonala spirale) stasta,ka vīram šad tad noberas pat līdz asinīm,tākā....

danetta

2012. g. 13. februārī, 18:33

RE: Kam ir spirāle un kāda?

man ir zelta spirāle..ar ielikšanu samaksāju 40 ls

danetta

2012. g. 13. februārī, 18:44

spirāles drošība

risks ir 0,5-3 % no 100.....var teikt ka nav 100 % garantijas.,,bet tomēr ir drošāk nekā dzert tabletes vai citi varianti...tās ir manas domas.

TVNET    Orb.lv    Draugiem.lv    Twitter    Facebook

Lai izceltu tekstu, varat lietot šādus tagus [b], [i] un [u].
[b]teksts treknrakstā[/b]
[i]teksts kursīvā jeb slīprakstā[/i]
[u]pasvītrots teksts[/u]
Teksts, kas sāksies ar 'http://', automātiski tiks pārveidots par saiti.

Jautā dietoloģei!

Jautā dietoloģei!

Tēma: Veselība

Dietoloģe Guna Rijkure no "Veselības centra 4, Wellslim centra"

Jautā bērnu psihiatram!

Jautā bērnu psihiatram!

Tēma: psihoterapija

Gunārs Trimda strādā BKUS Gaiļezerā. Savā darbā pielieto arī psihodinamiskās psihoterapijas metodi.

Jautā psiholoģei!

Jautā psiholoģei!

Tēma: psihoterapija

Karīna Andersone, Intellego konsultante – psiholoģe, Latvijas Kognitīvi biheiviorālās terapijas asociācijas biedre.

Diskusijas

Sadarbības partneri

• L’Officiel Latvija
  • Cosmopolitan
  • espati.lv
  • SK
  • Ebeauty
  • stilaparks.lv
  • sievietes pasaule

Horoskopi