Eirovīzijas pusfināla dziesmām filmēs video (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šodienas līdz 23.janvārim klubā "Essential" notiks Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā iekļuvušo dziesmu videoklipu filmēšana.

Starp 20 Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā iekļuvušajām dziesmām ir gan ārvalstu autoru, gan pašmāju autoru sarakstītas dziesmas.

Pusfinālā zviedru autoru Dannes Atlerūda un Tomasa Tērnholma dziesmu "All Come Together" izpildīs dziedātāj Elli U un Miks Dukurs ar grupu, Šella Jennstiga dziesmu "You Really Got Me Going" izpildīs Aisha un Jennstiga dziesmu "Fly to the Moon" izpildīs Jānis Moisejs.

Zviedru komponista Mīkaela Ērlandsona dziesmu "Put Some Love in the World" izpildīs grupa "Iedomu spārni", Annas Šarlotes Gensleres dziesmu "If I Only Knew" izpildīs Sabīne Berezina, savukārt Jūhansa Liberja un Jūnasa Sahlena dziesmu "Wolves of the Sea" izpildīs grupa "Pirates of the Sea", kuras sastāvā ir Roberto Meloni, Aleksandra Kurusova un Jānis Vaišļa, kuri apvienojušies speciāli Eirovīzijas projektam.

Pusfinālā iekļuvušo Jērona Šteinhauera dziesmu "More Than 27" izpildīs pats Šteinhauers kopā ar dziedātāju Axlina, bet Knuta Oivinda Hāgena un Arves Furseta dziesmu "Memory Lane" izpildīs pats Hāgens ar skatuves vārdu Pīters Gārdens kopā ar Juri Vizbuli.

Jau ziņots, ka Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā no vietējiem autoriem iekļuvis Ingars Viļums ar dziesmu "Observations", kuru izpilda Iveta Baumane, Elizabete Zagorska ar dziesmu "Take Me Home", Romāns Faļkenšteins ar dziesmu "Lovely Dexter", kuru izpildīs speciāli šim konkursam izveidota grupa "Funny Pictures", un dziesmu "Mr.Weatherman", kuru izpildīs grupa "Camillas & Viče Almana".

Pusfinālā iekļuvusi arī mūzikas autora Jāņa Strazda un tekstu autora Guntara Rača dziesma "Broken Lullaby", kuru izpilda Andris Ērglis, Aivara un Agneses Rakovsku dziesma "Bye Bye", kuru izpilda projekts "Triānas parks", Mārtiņa Freimaņa dziesma "I''m a Part Of You", kuru izpilda "Deja vu", un dziesma "One Last Touch", kuru izpilda Dace Planāre.

Dziesmu konkursa pusfinālā iekļuvusi arī Miķeļa Ļaksas, pazīstama ar pseidonīmu Markus Riva, dziesma "Download Your Dreams", kuru izpilda Lily, Ingara Gusāna komponētā dziesma "The One", kuru izpilda "Borowa MC" sadarbībā ar "Kips", Jāņa Zvirgzdiņa dziesma "Untill You Find a Friend", kuru izpilda Kristīne Zaharova, un Valtera Sprūdža dziesma "Summertime", kuru izpilda "Funky Drivers".

Eirovīzijas nacionālās atlases pusfināli Latvijas Televīzijas 1.kanāla ēterā tiks pārraidīti 2.februārī plkst. 21.45 un 9.februārī plkst. 21.15, bet 16.februārī televīzijā tiks demonstrēts Eirovīzijas speciālizlaidums par Eirovīzijas nacionālās atlases finālā iekļuvušajiem desmit dalībniekiem. Eirovīzijas nacionālās atlases fināls notiks 1.martā Olimpiskajā hallē "Ventspils".

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu