|
2005. g. 17. decembrī, 11:11 |
Jaunas sievietes orgasms Kaa tad ir ar to orgasmu 16 gadiigai sievietei? Man jau vienmeer ir licies ka vinjaam to ir ljoti viegli sasniegt... Pietam veel taas runas par to ka sievietes mieriigi to var sasniegt vairaakas reizes peec kaartas... Bet tomeer mana sieviete man apgalvo ka nav veel to jutusi un ka pati sevi uzbudinot arii to nav jutusi. Piebildiishu ka pirmaa reize vinjai bija kaadus paaris meeneshus atpakalj :) |
|
2005. g. 19. decembrī, 09:54 |
Laimis Pareizi Laimis! Mani arii neinterese beidza vai nee! |
|
2005. g. 19. decembrī, 10:05 |
Lasies pie saviem krievēniem! |
|
2005. g. 19. decembrī, 10:38 |
ja godiigi,tas ir normaali ka sieviete veel nesasniedz taadaa vecumaa orgasmu,saka ka paiet aptuveni gads,liidz tas notiek... |
|
2006. g. 2. janvārī, 22:29 |
Ja jaunai sievietei ir laba pasapzinja...vinja var VISU...:) vienalga cik vinjai ir gadu-16, 20, vai 30- vinja ir sieviete...-tikai protams no kuras puses juus skataties...:)) ??? Ja 16 gadiiga sieviete ir izmeeginaajusi daudz ko un vinjai tas patik, tad vinja IR sieviete ar praatu...un nav tiesa ka mazgadiigas sievietes nevar sasniegt labu orgasmu, tieshi otraadaak...tas ir labaaks nekaa 25 gadiigai m....!!!!!!!!!!.. |
|
2006. g. 2. janvārī, 22:46 |
Derela Cik Tev pashai gadu? |
|
2006. g. 2. janvārī, 23:44 |
Aronija Kas teica, ka meteneem peec pariis reizeem, likeas ka vinjas visu maak...?????? Viss naak ar pieredzi un tas ir pilniigi POFIG cik gados!!!! ja meitene, kura ir iestaajusies dzimumattieciibaas ir jauna tad tas NENOZIIMEE, ka vinja nav sieviete!!!!! |
|
2006. g. 3. janvārī, 01:47 |
šajā ziņā piekrītu Darelai... Esmu gan tajā 20-25 vecumā... ar orgasmu nav problēmu tagad un nebija tad, kad man bija 15... Vecumam tiešām nav nozīme. Svarīgi tikai tas, cik pats esi nobriedis... ja sieviete (meitene, bērns- sauc kā gribi) nav pilnīgi gatava seksam, bet ar to nodarbojas, tad viņai viennozīmīgi nevar būt labs sekss ar foršu orgasmu... |
|
2012. g. 29. janvārī, 22:03 |
RE: Jaunas sievietes orgasms Manai meitenei arī ir 16 gadu un sasniedz tādu orgasmu ka nu tikai. |
|
2012. g. 31. janvārī, 20:40 |
RE: Jaunas sievietes orgasms sieviete sākas no 35 |
|
2012. g. 31. janvārī, 23:56 |
RE: Jaunas sievietes orgasms sieviete sākas p-ēc 30 ,bet 40gadmitnieces ir dievīgas |
|
2012. g. 1. februārī, 20:13 |
RE: Jaunas sievietes orgasms Svariigi ir kairinaat klitoru pietiekami prasmiigi un aizraujoshi, tad man par Orgasmu pateicas gan 25 gadiigas, gan 30gadiigas gan 40 gadiigas sievietes, manaa praksee gandriiz visas,kuras bijusas draudzenes to sasniedz, esmu prasmiigs miilnieks |
« iepriekšējais 1 2 nākamais »