Sveetais

2005. g. 17. decembrī, 11:11

Jaunas sievietes orgasms

Kaa tad ir ar to orgasmu 16 gadiigai sievietei? Man jau vienmeer ir licies ka vinjaam to ir ljoti viegli sasniegt... Pietam veel taas runas par to ka sievietes mieriigi to var sasniegt vairaakas reizes peec kaartas... Bet tomeer mana sieviete man apgalvo ka nav veel to jutusi un ka pati sevi uzbudinot arii to nav jutusi. Piebildiishu ka pirmaa reize vinjai bija kaadus paaris meeneshus atpakalj :)
Vai tas ir normaali?

Modris 18-25,5

2005. g. 19. decembrī, 09:54

Laimis

Pareizi Laimis! Mani arii neinterese beidza vai nee!

to Modris 18-25,5

2005. g. 19. decembrī, 10:05

Lasies pie saviem krievēniem!
to Sveetais
Ja tu jauc kopā tādas lietas kā 16 gadi un sieviete, tad tu esi totāls idiots! Droši vien pats esi mazgadīgs triliņš, kurš no ādas lien laukā lai sajustos pieaudzis

tiny

2005. g. 19. decembrī, 10:38

ja godiigi,tas ir normaali ka sieviete veel nesasniedz taadaa vecumaa orgasmu,saka ka paiet aptuveni gads,liidz tas notiek...

derela

2006. g. 2. janvārī, 22:29

Ja jaunai sievietei ir laba pasapzinja...vinja var VISU...:) vienalga cik vinjai ir gadu-16, 20, vai 30- vinja ir sieviete...-tikai protams no kuras puses juus skataties...:)) ??? Ja 16 gadiiga sieviete ir izmeeginaajusi daudz ko un vinjai tas patik, tad vinja IR sieviete ar praatu...un nav tiesa ka mazgadiigas sievietes nevar sasniegt labu orgasmu, tieshi otraadaak...tas ir labaaks nekaa 25 gadiigai m....!!!!!!!!!!..

Aronija

2006. g. 2. janvārī, 22:46

Derela

Cik Tev pashai gadu?
Es veel saprotu, ja jauneeklji ko nezina, bet ja meituki shitaadu sviestu saak dziit, tad jau nav briinums, ja bez lielas pieredzes puishiem liekas, ka pietiek ar paaris reizhu iebaazashanu??!!!:(

derela

2006. g. 2. janvārī, 23:44

Aronija

Kas teica, ka meteneem peec pariis reizeem, likeas ka vinjas visu maak...?????? Viss naak ar pieredzi un tas ir pilniigi POFIG cik gados!!!! ja meitene, kura ir iestaajusies dzimumattieciibaas ir jauna tad tas NENOZIIMEE, ka vinja nav sieviete!!!!!
taas gudraas no 20-25 jau sadomaajas, ka ir baigaas varones un profesionaalas un galvenais-IR SIEVIETES!! Tici man galvenais jau nav ,cik gadu, bet gan cik daudz prata pietiek, lai normaali dziivotu!!!!

:)

2006. g. 3. janvārī, 01:47

šajā ziņā piekrītu Darelai... Esmu gan tajā 20-25 vecumā... ar orgasmu nav problēmu tagad un nebija tad, kad man bija 15... Vecumam tiešām nav nozīme. Svarīgi tikai tas, cik pats esi nobriedis... ja sieviete (meitene, bērns- sauc kā gribi) nav pilnīgi gatava seksam, bet ar to nodarbojas, tad viņai viennozīmīgi nevar būt labs sekss ar foršu orgasmu...

AL

2012. g. 29. janvārī, 22:03

RE: Jaunas sievietes orgasms

Manai meitenei arī ir 16 gadu un sasniedz tādu orgasmu ka nu tikai.

ro

2012. g. 31. janvārī, 20:40

sieviete sākas no 35

j

2012. g. 31. janvārī, 23:56

sieviete sākas p-ēc 30 ,bet 40gadmitnieces ir dievīgas

KUPLIS

2012. g. 1. februārī, 20:13

Svariigi ir kairinaat klitoru pietiekami prasmiigi un aizraujoshi, tad man par Orgasmu pateicas gan 25 gadiigas, gan 30gadiigas gan 40 gadiigas sievietes, manaa praksee gandriiz visas,kuras bijusas draudzenes to sasniedz, esmu prasmiigs miilnieks

1 2 nākamais »

TVNET    Orb.lv    Draugiem.lv    Twitter    Facebook

Lai izceltu tekstu, varat lietot šādus tagus [b], [i] un [u].
[b]teksts treknrakstā[/b]
[i]teksts kursīvā jeb slīprakstā[/i]
[u]pasvītrots teksts[/u]
Teksts, kas sāksies ar 'http://', automātiski tiks pārveidots par saiti.

Jautā dietoloģei!

Jautā dietoloģei!

Tēma: Veselība

Dietoloģe Guna Rijkure no "Veselības centra 4, Wellslim centra"

Jautā bērnu psihiatram!

Jautā bērnu psihiatram!

Tēma: psihoterapija

Gunārs Trimda strādā BKUS Gaiļezerā. Savā darbā pielieto arī psihodinamiskās psihoterapijas metodi.

Jautā psiholoģei!

Jautā psiholoģei!

Tēma: psihoterapija

Karīna Andersone, Intellego konsultante – psiholoģe, Latvijas Kognitīvi biheiviorālās terapijas asociācijas biedre.

Diskusijas

Sadarbības partneri

• L’Officiel Latvija
  • Cosmopolitan
  • espati.lv
  • SK
  • Ebeauty
  • stilaparks.lv
  • sievietes pasaule

Horoskopi