Mona De Bo 2008. gada martā startēs SXSW

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējo gadu spilgtākā Latvijas indīroka grupa Mona De Bo ir saņēmusi oficiālu ielūgumu piedalīties lielajā Ziemeļamerikas mūzikas konferencē "South by Southwest" (SXSW).

Konference norisināsies no 2008. gada 12. līdz 16. martam Ostinā, Teksasā, ASV.

SXSW kopš 80.gadu vidus ir kļuvis par mūzikas industrijas THE notikumu, kura ietvaros ik pavasari satiekas pop, indie un undergound mūzikas sfēru darboņi. Konferences ietvaros nebeidzamu koncertu un prezentāciju jūrā tiek meklētas jaunākās aktualitātes mūzikā. Paredzams, ka 2008. gadā SXSW satiksies 1400 jaunās grupas un izpildītāji.

Mona De Bo līdz braukšanai uz konferenci pabeigs debijas albuma ierakstu, kā arī piedalīsies muzikālā noformējuma veidošanā režisora Mārtiņa Eihes izrādei ''''Crazy'''' Valmieras teātrī.

Pašmāju klausītājiem vienīgā iespēja dzirdēt Mona De Bo koncertā būs 15. decembrī, kad ''''Go See Your Neighbour!'''' turnejas ietvaros grupa spēlēs Dirty Deal Cafe Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu